Znate ono kada covijek stuca pa se onak scima sa trbuhom,e tak se moja beca sad cima,al ne proizvodi nikakve zvukove ni nis, neg tijelo malo poskoci,nezz kako da vam drugacije objasnim(nije zecoples,nije sretna)mislim da ima problem s mjehurom,vec se jednom ljecila od upale,prekjucer je bila zapisana.Dali je taj pokret povezan s tim?
Upala mjehura,Napipali su nesto u abdomenu...Bila na rendgenu i ultrazvuku.Dobila je 3 pikice:(Sutra jos detaljnija kontrola da vidimo ima li kamenac u mjehuru ako ima molim vas da mi linkate teme vezano za taj problem.Kaze dr.Marko da se onda mora na operaciju
Dns narućena za pon u 14.Operirat će je.NA slici se vidi jasno taj kamenac i doktor je danas opet napipao.Jako je loše.Sad sam došla s posla.Ležala iza kreveta ispruža stalno nogice,valjda je tako manje boli?Kako da joj pomognem
dobila je dns oko 11,ocito je popustilo,ne jede,ne pije,stavila sam je na svoj krevet.Ne moze se kretat...jako je boli(skrguce zubima od bolova)sutra ujutro ide s mamom pa ce im ona rec da ju jako boli.Samo da ju popusti malo do jutro.Vidim da je u velikim bolovima
ina je napisao/la:Zovi dezurnog. Ne znam koliko cesto mogu dobiti za bolove. I ja bih inzistirala na hitnoj operaciji
Slažem se sa Inom.. Očito ju jako boli, vidi mogu li joj još večeras dati nešto protiv bolova. Ako ne jede i ne pije, trebala bi joj dati na špricu. Jer u protivnom će dobiti i začep...
Joj pa daleko je ponedeljak, sto Ina kaze zahtevaj tu operaciju ranije, bas je sad i taj veterinar muci Dobro, mozda gresim, ja se ne razumem u veterinu ali ako veterinar ceka nadam se samo da zna zbog cega ceka do ponedeljka. Micka malena samo da izdrzi do ponedeljka da se ratosilja tog kamenca. Nadam se da jede Zelim joj da se sto pre oporavi.
Ja radim ujutro sad do 5,mama isto ipak.Sefica ju zvala da mora ujutro doc.Ono da si otkines glavu.Ona se doma muci sad jadna...operacija ne moze prije jer tad jedino ima mjesta i jucer ju je bas pocelo tako jako boliti.samo da sve dobro prođe i da ona štoo prije zaboravi ovu bol idemo poslje posla u Bubu pa se javim s novostima.Ljudi dali je riskantna ta operacija jako?,koliko traje oporavak?Btw ona dobiva terapiju za upalu mjehura pa je zbog toga vjerojatno u pon.operacija.Ujutro je bila sva zapišana pa sam joj prala guzu i tako to...
Sterilizirana je prije godinu dana i brzo se oporavila ,a dns kad joj daju nesto protiv bolova se nadam da ce papati.Trcim doma u pola 5,zicat cu ih tamo da me puste prekoreda samo da joj daju nesto protiv bolova pa neka dalje cekamo
Vjerojatno čekaju do ponedjeljka jer žele smiriti upalu prije operacije. Ali svejedno mora jesti dotad; ako neće sama moraš ju hraniti sa Critical Care. Možeš kupiti kod Ine a možda imaju i u Bubi; ako nije noćas/danas ništa jela nek ti ju u Bubi usput nahrane sa CC i pokažu kako se CC priprema i kako joj davati. Ako mora svaki dan na terapiju do ponedjeljka mogu ju i u Bubi svaki put i nahraniti.