Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

Raul je napisao/la:BTW Zanima me... Kolko je vama cirilica vazna? tj. koji vam je odnos prema cirilici a koji prema latinici

ugl. ja vjerujem da bi nam svima bilo drago kada bi tako nesto postojalo i u srbiji, vjerujem da bi vam Lady Stardust najvise oko toga mogla pomoci

) i svi su dobrodosli ako postuju pravila i statut Udruge i ispune sve potrebne uvijete za uclanjenje (uplata clanarine i dostava prijavnice s podacima). Nakon toga izdaje se i dostavlja clanska iskaznica i sve sluzbene obavijesti koje salejmo svim clanovima.

musemarina je napisao/la:Svaka čast našim prijateljima iz Hrvatske. Na njih treba da se ugledamo i stvorimo nešto kao što su oni stvorili Zecove.
Zato molim dHarmu, Klio i ostale iz Srbije da pomognemo kunićima u Srbiji tako što ću ja napraviti sajt, a svi zajedno ćemo ga puniti tekstovima i pomagaćemo ljudima koji nam se jave za pomoć oko njihovih kunića.
Htela bih da bolje informišemo ljude u Srbiji o ovim divnim stvorenjima.
Molim vas javite mi se pa da počnemo.

Klio je napisao/la:musemarina je napisao/la:Svaka čast našim prijateljima iz Hrvatske. Na njih treba da se ugledamo i stvorimo nešto kao što su oni stvorili Zecove.
Zato molim dHarmu, Klio i ostale iz Srbije da pomognemo kunićima u Srbiji tako što ću ja napraviti sajt, a svi zajedno ćemo ga puniti tekstovima i pomagaćemo ljudima koji nam se jave za pomoć oko njihovih kunića.
Htela bih da bolje informišemo ljude u Srbiji o ovim divnim stvorenjima.
Molim vas javite mi se pa da počnemo.
Izvini nisam procitala sve postove u temi, samo tvoj, i mogu ti iskreno reci da me iznerviralo....
Prvo, od skoro si na forumu i vec ovakva tema... Drugo, da li je bio tebi neki problem ovde da saznas sve sto ti treba, da pitas i dobijes odgovore?
Da li te je neko vredjao zato sto nisi iz Hrvatske?
Mislim da znam odgovore na ova pitanja...
Sajt u Srbiji je potpuno nepotreban, iz vise razloga a posto sada zurim nemam vremena da napisem post do kraja ali se vracam za par minuta...

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.