shopping za zecobebu

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la Ledolina » pet ožu 07, 2008 22:45 pm

Grancice mu slobodno daj kao i svo zeleno sa popisa u prehrani, jel je bebac naucen sve papati.

Dakle za njega NE VRIJEDI ono da ne smije zeleno do 6 mjeseci.

Kod mene u gajbici ima pojilicu, a vani imaju zdjelicu- dakle naucen je piti i na jedno i na drugo- mozda je pojilica prakticinija jel nema proljevanja.
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la rooby » sub ožu 08, 2008 1:45 am

A smije li onda i moja mrvica da jede zelenis? Ima samo mjesec dana.
rooby
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » sub ožu 08, 2008 2:21 am

Radije nemoj davati jer zbog davanja zelenisa male bebice mogu kasnije imati velikih problema sa probavom,probava im je dosta osjetljiva i ak se dok su mali ne napravi sve kak bi trebalo,kasnije moze bit posljedica :wink: ...radije uvodi zeleno poslije 6 mjeseca starosti,do tada samo suhu hranu i puno sijena...a ove Ledolinine bebice smiju malo zelenisa jer su to njene bebice,okocene pod njenim nadzorom i uz mamu su, nisu prerano odvojene od mame i cicanjem dobivaju sve ono sto im je potrebno da im se imunoloski sustav razvije kako treba, i u tom slucaju se,pretpostavljam,moze probati sa zelenim pod nadzorom...tako da radije igraj na sigurno i uz puno sijena mu nebi trebalo faliti bas nista :wink:

..ako sam negdje pogrijesila sa konstatacijom,nek me oni sa vise iskustva slobodno isprave.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la rooby » sub ožu 08, 2008 2:58 am

Wow ljudi, vi ste zlatni. Zaista ne znam sta ni bez vas. TNX na savjetima... Najbolji ste!!!

A mrkvica i pomalo voca (tj. koliko ako smijem)?
rooby
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » sub ožu 08, 2008 8:09 am

možeš svaki drugi dan...ja tako radim i nikada nisu imali problema...mrkvicu isto tako, ali je baš ne vole, pa možeš dati jabuku, ali ne koštice, one su otrovne za njih...

a i ako daješ mrkvicu, ona zna obojiti mokraću u crveno, pa da se ne bi uplašio :wink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » sub ožu 08, 2008 8:28 am

kiaric citaj malo pozornije postove kada se radi o novim clanovima :wink:

ne nemoj nikakvo voce i mrkvicu prije 5-6 mjeseci jos je prerano, sada je bitno da micika ima lijepu stabilnu probavu - znaci najbitinje je hvalitetno sijeno :)

a kasnije kad bude iznas 6mj onda moze malo voca za desert i nagradu tu i tamo
zekica_poopy
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan