Ali sestra je počela kihati,nos joj je začepljen i osjeća nekakav svrbež,išla je u doktorice i potvrđeno je da ima alergiju na životinjsku dlaku.Mikija nećemo udomljavati,on uopće nema doticaj s njom,dok Bijelka ima,jer se sestra brine za nju.Ovo nije toliko hitno,ali bilo bi poželjno da je udomitelj blizu nas da je ja mogu posjećivati jer sam jako vezana za nju.Puno će mi faliti ako daleko ode,ali je i jako bitno da ima sve potrebno i odlične uvjete.
Par stvari o Bijelki:
Ima godinu dana,ne znam točno,ali tako nešto.Voli jesti sve što smije,naravno,nije izbirljiva i naviknuta je na sve načine prehrane.
Nalazimo se u Imotskom.Nije prebolila nikakve bolesti,nije sterilizirana,kotila je jednom.Uz nju ide kavez,hrana,sjeno,pojilica,furminator itd...
Malo o osobnosti: ona je jedna zloćka koja voli mir i tišinu,ako joj se približite,grize,zna nekakve trikove koje sam je naučila,ali to je nešto jako smotano..Ako vam još nešto treba,nekakve informacije pitajte.. opet govorim da je poželjno da se udomitelj nalazi blizu i to je to.Jako mi teško pada ovo udomljavanje,ali nemam drugog izbora.

I slika: