prošlo je već tjedan dana od kad je i Lady(2mj) kod nas a ja još uvijek nisam sigurna kak ju sprijateljiti sa Trampom (7mj, kastriran 13.6.)...ona ima 800g, a ovaj terminator 2250g...i jako me strah da joj nešt ne napravi jer je ko div prema njoj...za sad su svaki u svojoj gajbi a idu van prvo jedan pa onda drugi. prije par dana smo napravili slijedeće:
moj dečko je sjeo na pod u spavačoj sobi (neutralni teren)i držo Lady u krilu a ja sam donjela Trampa. Ona je ostala potpuno nezainteresirana mazit se u krilu, a Tramp je lagano krenul prema njoj i šnjofal ju po glavici...baš ju je onak jako šnjofal i ko da ju je sitno grickal ili lizal (obadva su dugodlaki pa nismo mogli skužiti) i onda ju je jače ili gurnul s njuškom ili gricnul jer je ona poskočila. Posle je nastavila ležati u dečkovom krilu i dremala ko da niš nije bilo, a Tramp je šetal i proučaval naš krevet jer je do sad bil na njemu možda 2 put, pa ko da mu je to bilo zanimljivije od Lady...
sad svaki put kad se sretnu znatiželjni su al nekak mi se čini da Tramp bas i nema dobre namjere...ko da je ljubomoran...inače nikad nije imal agresivne ispade, jako je nježan prema nama, a danas sam ga prvi put čula kak reži i zaletava se za mojom nogom kad sam ga pustila iz gajbe...
molim vas savijete i prijedloge, stvarno bi htjela da se sprijatelje a bez da neko nastrada