Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Čupko najviše voli da mu kavez bude čist,bez korištenja nekih kristalića...

APSOLUTNO NIŠTA se ne osjeti, cak mi i muz često zna reći da je nemoguce kako se neosjeti nista...jedino ispocetka kad smo ih poceli koristiti neki se cudan miris osjecao, ali vjerujem da je to bilo do peleta (nasla sam bila neku cudnu marku peleta tad koju vise i nedobavljaju
)

Inace bi mi to koristilo jer Helga piski po citavom kavezu, nikako samo u wc-u.. 

I tako sad stavim piljevinu, preko svuda seno, a sa strane ogromnu gomilu sena za grickanje, ali ne mogu da tvrdim da ona ne gricne nekad i ovo po kom piski, i zato bih da nadjem neki nacin da to ne radi vise. I ove pelete kad sam koristila za wc morala sam da stavljam malo sena po njima, ali je svakako i tad piskila po celom kavezu, i to uvek wc ostavi za kraj. Npr. wc je u levom cosku, ona piski po desnom, pa po sredini, pa onda gde je wc, onda premestim wc u levi, ona obrnuto. Ne znam vise. 

Helga je napisao/la:Hm... ne znam... totalno sam zbunjena... Ona hoce da piski samo po senu, ne po piljevini samoj. Stavljala sam joj ranije piljevinu, a seno za grickanje pored, i ona piski samo po njemu.I tako sad stavim piljevinu, preko svuda seno, a sa strane ogromnu gomilu sena za grickanje, ali ne mogu da tvrdim da ona ne gricne nekad i ovo po kom piski, i zato bih da nadjem neki nacin da to ne radi vise. I ove pelete kad sam koristila za wc morala sam da stavljam malo sena po njima, ali je svakako i tad piskila po celom kavezu, i to uvek wc ostavi za kraj. Npr. wc je u levom cosku, ona piski po desnom, pa po sredini, pa onda gde je wc, onda premestim wc u levi, ona obrnuto. Ne znam vise.
tako izgleda Twitov senik , i fino se navikao na njega a od skoro ga je dobio , i jako se jednostavno napravi ...
Ja njega nisam nikad uspela da naucim gde da piski , ali evo ti tema za wc , nadam se da ce koristiti viewtopic.php?f=7&t=1767 

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.