Zelim udomiti zeku.

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Zelim udomiti zeku.

PostPostao/la Leonora » čet lis 27, 2011 12:41 pm

Imam vec jednog zeku zove se Djur inace je devojcica ,pa iz
tog razloga zelim udomiti samo zecicu .
Zivim u Beogradu , ko je zainteresovan nek mi posalje privatnu poruku na forumu.
Pozz i unapred hvala!

Inace ovoj zecici ce biti drugarica :)

slika

Uploaded with ImageShack.us
Leonora
Kunić
Kunić

Re: Zelim udomiti zeku.

PostPostao/la ars » čet lis 27, 2011 13:06 pm

Zasto curi nabavljati curu? Nabavi joj decka a nju steriliziraj. Neki kastrirani decko bi se dao naci. Onda je to lijep suzivot i prijateljstvo, istospolni parovi obicno zavrsavaju tucom.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Leonora » čet lis 27, 2011 13:19 pm

ne mislim da bi se istopolni zecevi tukli tj ne slagali :) a nisam za mushkog jer sam protivnik kastracije. :hm:
Leonora
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » čet lis 27, 2011 13:28 pm

Jedno je sto ti ili netko misli, a sasvim drugo je sto pokazuje iskustvo. Dvije cure, pogotovo nesterilizirane ti se nece sloziti koliko god se ti nadala tome. Stovise jedna od njih ili obje ce vjerojatno zavrsiti na prematanju rana kod veterinara. Curu ionako treba sterilizirati zbog velikih sansi za tumor maternice. Kastracija je jednostavan zahvat i ne vidim zasto bi bila protiv kad vec zelis drustvo zecici. Ovo ce ti potvrditi svatko tko imapojma o kunicima, ako vec meni ne vjerujes pricekaj druge odgovore.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » čet lis 27, 2011 14:21 pm

Slažem se s Ars. Dvije odrasle cure se 99,99% neće složiti. Ishod tog spajanja najvjerojatnije će biti katastrofalan.
Imaš predivnu zekicu, nemoj da joj se desi nešto. Možda se udomljava neki kastrirani dečko.
Ne znam zašto si protiv toga?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » čet lis 27, 2011 15:35 pm

Treba malo proci forumom,tamo u temama o Ponasanju pa ces promjeniti misljenje :) ...ljudi ti ovo ne govore bezveze i zato jer im je dosadno.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » čet lis 27, 2011 17:16 pm

Ja sam isto imala zenskicu, i udomila sam joj kastriranog decka, to je prava ljubavna idila, nemozes vjerovat dok ne vidis :)

Razmisli malo bolje, nisi ni prva ni zadnja koja je dosla s tom idejom na forum, samo sto se poslije sve iskompliciralo, pa su ljudi morali udomljavati tog drugog zekana... veeeliki stres i za jednog i drugog kunica...a i za ljude, vjeruj mi... a cesto se dogadja i cupanje do krvi, ugrizi, frkcanja, grebanja... bolje ti je okani se toga... curica ce ti biti presretna sa nekim kastriranim deckom... moj Toby je kastriran i svaku vecer redovno zaskace Andju, tako da nemoj misliti da vise nece imati taj nagon...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Flekicaaa » čet lis 27, 2011 17:19 pm

Ja sam imala dvije kunice i nisu se podnosile ni preko rešetki od kaveza,a nije mi ni padalo na pamet pustiti ih zajedno.Ili su bile u različitim prostorijama,ili bi jedna bila u kavezu a druga vani.Teško je bilo,no nije mi bilo drugog načina,jer ne volim udomljavati vlastite ljubimce,ma kako god teško bilo.Udomi muškog,ili nju steriliziraj,njega kastriraj što god,no nikako dvije curice.
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Iva » čet lis 27, 2011 18:00 pm

nemoj spajati 2 cure,vidit ćeš to je grozno,poznam jednog koji je izgubio jednu od zečica.nabavi kastriranog dečka bolje je,pročitaj o kastraciji i vidjet ćeš nije toliko opasno kako misliš :)
slika
Nuni :zeko3:

«Don't mess with Nuni.» sloganizer.net
Iva
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Leonora » pet lis 28, 2011 9:16 am

Ubedili ste me.
Ja sam i htela nju da udam :)
al su me odgovorili zbog beba koje bi dosle :)
Jao ja toliko neke stavri ne znam al sam se od juce do danas dosta informisala
al me zanima me samo ja sad trazim drustvo mojoj Djur al svi mi kazu da je greska da trazim zenku
kaze pobice se .
I ja sad kapiram da joj bolje nadjem muzijaka al da li ce razlika u godinama biti prepreka da se oni druze i slazu?
I ako neko zeli da udomi zaku nek mi se javi posto bi ja htela da ona u skorije vreme dobije drustvo :)
pozz svima .
Leonora
Kunić
Kunić

PostPostao/la ars » pet lis 28, 2011 9:36 am

Drago mi je da si se predomislila, vidi se da zelis najbolje svojoj curici. Razlika u god, pasmini, velicini ne igra bitnu ulogu, svi se oni sloze. Naci bi trebalo kastriranog frajera, iako i curu bi trebalo zbog tog tumora, velike su sanse za njega, jer zeke u prirodi zive troduplo krace nego kad ih mi mazimo i pazimo, tako da nekad treba odstupiti od onog sto je prirodno i napraviti kompromis za njihovo dobro. Svi smo mi nekad bili pocetnici i razumijem da sve uzimas s rezervom u pocetku. Ako nisi vec, dobro si prouci prehranu, vidim da si u leksikonu napisala da djur papa kokice i kukuruz, a to ne bi smjela pa istrazi popis dozvoljene hrane i vidi sto joj mozes od toga nabaviti :) inace djur ti je prekrasna
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » pet lis 28, 2011 12:30 pm

Za njihovu ljubav nema prepreka, moja Andja je zeko za "hranu" i tri puta je veća od Tobija koji je pravi minijaturni hermelin, totalno su različiti ali se slažu čudo jedno! Ja ti samo nebih preporučila da uzimaš male bebe kao društvo curici, bolje da je frajer već malo "odrastao" :D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sub lis 29, 2011 22:31 pm

Ovako,cisto da postane ovde i zvanicno, preko pm-a sam Leonoru pitala odakle je i koliko ima godina, jer imamo zekonju kojeg ne zelim stavljati na oglas, za udomit. Ovnoliki, preslatki i kastrirani.
Mislim da je komplikovanije da kupi ili udomi bebu muskica kojeg ce morati odvojiti cim krene da se tera dok ne odraste za kastraciju, ali cura nije zelela da da nikakvu informaciju o sebi, misleci da sam musko, i ko zna sta jos, u svakom slucaju ponuda vise ne vazi.
Ipak, za tvoju informaciju, kada hoces udomiti zeca, ipak moras dati podatke o sebi jer niko od nas koji ih volimo ne zelimo dati zekonje bilo kome, uz to bilo je ovde svakkakvih iskustava i to je sasvim normalno. Sasvim je normalno da pitam koliko imas godina.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Leonora » ned lis 30, 2011 9:35 am

Klio je napisao/la:Ovako,cisto da postane ovde i zvanicno, preko pm-a sam Leonoru pitala odakle je i koliko ima godina, jer imamo zekonju kojeg ne zelim stavljati na oglas, za udomit. Ovnoliki, preslatki i kastrirani.
Mislim da je komplikovanije da kupi ili udomi bebu muskica kojeg ce morati odvojiti cim krene da se tera dok ne odraste za kastraciju, ali cura nije zelela da da nikakvu informaciju o sebi, misleci da sam musko, i ko zna sta jos, u svakom slucaju ponuda vise ne vazi.
Ipak, za tvoju informaciju, kada hoces udomiti zeca, ipak moras dati podatke o sebi jer niko od nas koji ih volimo ne zelimo dati zekonje bilo kome, uz to bilo je ovde svakkakvih iskustava i to je sasvim normalno. Sasvim je normalno da pitam koliko imas godina.

Ja imam moju sltaku Djur i njoj sam htela naci druga al ne vidim zasto je bitno da ja kazem koliko imam godina ili sta hoces da ti izdiktiram moju kucnu adresu ne razumem ?
Tebi ce to onda sta biti dovoljno da bi svatila da ja hocu nekog da udomim ?
mislim ne razumem , ja stavrno pricati nekom preko neta bilo sta o meni necu ,a narocito posto
ne znam ni kako izgledas.
Sobzirom da samo iz istog grada i da si resila da mi ga das bez mnogo pitanja videla bi me i ja tebe , pa bi mogle i porazgovarati.
Ja sam htela uciniti nekom i udomiti necijeg zeku da ne bi isti zavrsio na kraju na ulici jer uglavnom nazalost to ljudi na kraju i urade!
Ja cu lako otici u pet shop i kupiti u mesto sto cu nekome koga i ne znam davati informacije mislim..
Leonora
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » ned lis 30, 2011 10:23 am

Sve si vec sama rekla...
Neznam kako mislis da ti dam zeca ako ni ja ne znam kako ti izlgedas koliko imas godina i da li si sposobna brinuti se o njemu.
Da ga vucem do tebe da te tek tada vidim i vracam ga nazad...ako ustanovim da ne zelim da ga ostavim to bi po tebi bilo u redu...
Nemam komentar.
Uostalom nisi me pitala nista o zecu osim da li je musko, niti trazila njegovu sliku osim sto se bunis sto moju ne vidis, a hoces da se sretenomo ako zlis da ti ga dam, tako da je ovo udomljavanje neozbiljno po meni. Mnogo je losija varijanta sresti se sa nekim o kome ne znas nista nego traziti info preko neta. Na kraju krajeva, pitala sam te samo da li si iz Bg a ne za adrsu i gde si u Bg kao ti mene.
Samo nastavi sa udomljavanjem.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan