ako je s malcima sve u redu i ne njusim nikakav problem na vidiku onda im ne stavljam nista od ikakvih preparata, sijeno voda i nesto svjeze hrane su najbitnije da imaju i iz toga oni sve crpe.
Ako skuzim neku promjenu u kakicama, ili se pojacano linjaju, ili trebaju primit antibiotik, ako su nesto krivo pojeli, znaci bilo sto osim normalnog sto bi moglo narusiti probavu onda im stavim malo u vodu da se obnovi crijevna flora
ipak ja ti sve sto dolazi u bocicama uzimam sa rezervom, ak je zeko zdrav ne treba mu nis
ali dobro je imati u svojoj kucnoj apoteci takvih stvari da ako vec dodje do problema da mozes reagirat

, jel piju iz posudice preko dana kada su pusteni, a ona je mislim 2dcl, a koji dan pope cijelu, pa jos pola nove, a koji put niti jednom ne mjenjam vodu, jer malo piju, a jos imaju 2 pojilice, pa i tamo malo, al par kapi, pa evo oboje 2-3dcl dnevno... Znaci zmiksam im kolko dnevno popiju vode, a ne za 100ml?
Nije mi jasno od kuda sad to, jer on se uopce ne linja, a ne lize malu, da bi bilo od nje, ne znam