zeko traži dom...kod nekoga tko će ga paziti i maziti onako kako on zaslužuje pogotovo s obzirom na sve što je prošao, a tako je mali jer će meni raspored oko življenja u 2 grada i obaveza u oba biti isti kao i ove, a to znaci da će Nobi biti puno sam ...
Udomljavanje je za stalno, a za gajbicu i ostalo moram pitati, iako mislim da ide sa svim stvarima svojim. Dečko je ok? Mislim znaš da Nobi ima lakših zdrastvenih problema koje nije teško rješavati, ali se svakako ne smiju zapustiti
Decko je ok ujutro je vidio post da je za stalno prije mene. i ne bi trebalo biti problema za zdravlje, znam da ima problema sa zubima, sada samo trebam kontakt broj
Samo ga reba pustiti tj dati mu vremena da se opusti. Sve mu je novo, mirisi, ljudi, okolina.... Ali nije on jako plašljiv zeko, brzo će njega proći ta faza
Citam ovo tek sad i place mi se! Hvala svima, Simbi pogotovo! Nobi je prekrasan zekan i sigurna sam da je otisao u dobre ruke:):) zao mi je da je otisao od mene, ali mi je neopisivo drago da je otisao negdje gdje ce se za njega brinuti onako kako on zasluzuje!!! Previse ljubavi daje i na jako lijep nacin a meni je nazalost tesko uzvratiti zbog situacija...ljubite ga puuuuuunoooo:) hvala svima!!! Forum cu pratiti koliko mogu i ostat cemo u kontaktu svakako:). A kad zavrsim taj faks i pocnem zivjet ko covijek nadam se da cu moci uljepsati zivot nekom zekanu kojem ce tada biti potrebno!!:) love you all