ju-ju je napisao/la:hvala, klio
ali nijedna slika nije kao prizor uživo..........
moja djeca stvarno paze na ju-jua ali treba bti oprezan , imali smo nedavno jednog dvogodišnjaka, uh, stalno sam morala paziti da ga ne povrijedi, nema osjecaja kako se mazi životinja pa sam lijepo ju-jua spakovala u kavez, na sigurno

Uh to isto i ja radim kada mi dodje najbolja drugarica sa sinom... Kojeg inace obozavam i cuvala sam ga dok je bio mala beba ali se vec divlje ponasa sa Krckom...
Kada budem imala bolji net stavicu filmice sa moba od njih dvojice. Obojica su bili bebe u isto vreme i dok je jovan imao godinu dana bilo je fnomenalno gledati ih... Ali zbog roditeljske nepaznje i to sto je on kada dodje ovde mezimce (naime ja zivim sa sestrom od moje najbolje drugarice pa su vrlo cesto boravili kod nas po mesec dana zajdeno sa cimerkinom mamom). Posto su mu previse dozvoljavali svega pa i to da zeca tretira kako ne treba, ja sam od prosle godine otvoreno stavila do znanja da mi smeta kako se ophode prema Krcku i da ce on biti zatvoren kada god ja nisam kuci i da ne smeju da g a pustaju...
Desavalo se da to ne ispostuju jer Jovan place i hoce posto poto da ga pust,i misle da ja to necu primetiti...
Ali nema sanse,cim dodjem kuci odmah vidim sta se desavalo... Necu daviti sa detaljima li je Krko stvarno imao problema... Zato vise ne zelim ni sa kim da delim stan i iako imam problema oko placanja i trenutno nalazenje odgovarajuceg, bolje i to nego da zekica pati.