Postignuća naših zekana koja nas jako vesele!

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Re: Postignuća naših zekana koja nas jako vesele!

PostPostao/la siga » sri sij 06, 2010 11:36 am

Ja se nekom moram pohvaliti!!
Noćas se slučajno probudim.. pogledam di su zvijeri.. i vidim: LUNA LJUBI TAVIJA!!!

To je prvi put od kada se Tavo doselio! On nju isto ne ljubi često, ali barem nekad. A ona njega nije ni jednom do sada ( a da smo mi vidjeli :zmirko: )
:micika: :micika: :micika: :micika: :micika:
siga
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » sri sij 06, 2010 18:36 pm

Da pohvalim svoju Getrudu i Gospona... Danas smo ih spojili :D I odmah su se zaljubili!
Cak se Getruda nije bunila ni kad smo ih u njenu gajbu stavili (inace jede prste ako joj pipnes gajbu). Jako sam hepi! :zeko2:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la pudding » sri sij 06, 2010 19:00 pm

:zeko3: super!!!!!!
woooo,2 uspjesna para imas :)
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » sri sij 06, 2010 19:21 pm

Danas je ocito bila ljubav u zraku :zeko3: :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ninap » čet sij 07, 2010 3:56 am

nakon tjedan dana napokon naucio na WC!!!
najveći poklon! :D
ninap
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Vida_zecovi » sub sij 09, 2010 23:33 pm

već par dana želim pohvaliti lilu pa nikako da stignem, tako da imam više stvari za hvaliti odjednom :) otkad smo se vratile u rovinj kao da imam novog zeku :) sama dođe pod ruku i namjesti se za mazit što traje cijelo večer!!!prije nije dala ni nos podragat bez režanja!sada se sama legne na bok i da da je čoham:) inače je do prije ovog tjedna nisam mogla vidjeti da uopće igdje leži na boku a kamoli kraj mene!evo i sada mi daje puse na sve strane a danas sam je prvi put vidjela da je zaspala kraj mene:) naravno da sam apsolutno oduševljena razvojem događaja toliko da sam skroz izbacila kavez iz upotrebe i sada ima pravi krevet,odmah kraj mojeg što totalno poštuje tj ne skače na moj nego zna koji je čiji i naravno ne kaki po njemu :) i da!kada dođem doma odmah dotrči da me pozdravi!ja sam u 7 nebu :-):):):):)
Pretpostavljam da je uzrok svemu ovome vožnja iz zg u mom krilu i dolazak na domaći teren.
Za one koje ne poznaju lilu prije je bila ful strašljiva,nije uopće htjela izlazit iz kaveza,maziti se s ljudima,(jedino je voljela druge zečeve)i da,zdravlje je bilo koma- začepi,žuljevi,nadutost a sada je sasvim drugi zeko!da nije bilo ovog foruma sigurno ne bi sve tako bilo...uostalom preko zecova sam je i uzela i zato najveća pusa svima i hvala na pomoći
He he...očito me zekac rastopila od sreće :):):)
Vida_zecovi
Zečić
Zečić

PostPostao/la Mrvica » ned sij 10, 2010 17:49 pm

:thumbup:
Ovo je bas bilo uzivancija procitati :)
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » ned sij 17, 2010 0:42 am

ja kada sam mu cistila nisam stavila piljevinu preko cijelog poda,nego samo hrpu piljevine u dva kuta,i dodjem ja njima malo pravit drustvo,kada vidim...KUGLICE SU SAMO NA HRPAMA PILJEVINE U KUTU!!naučio je sam od sebe na WC!Tako sam ponosna!
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » uto sij 19, 2010 21:23 pm

ne znam da li je ovo vas veselilo kada je to uhonja napravio,ali moja mala bestija cijelo vrijeme skace van-unutra-van-unutra iz kaveza u kavez :D
danas ja ležim na podu,i on iskoči van,i počne hopsati po meni,i njuškati mi facu(pokušala sam ostat mirna jer nisam htjela da ga naglim pokretom preplašim,pa bi onda prestao :D iako me škakljaju brkovi njegovi,trnci me prolaze,uživam),a ja od 30 kilograma,on od negdje 2,svejedno,težak mi je malo kad skoči na trbuh,ili još gore na mjesto mjehura,pa pobjegnem na wc :D
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Vida_zecovi » sri sij 20, 2010 8:31 am

[quote="donattello"]
vidiš da se opušta i da nije tako divlji kada mu se da prilika! samo tako napred!sretno i uživaj!
Vida_zecovi
Zečić
Zečić

PostPostao/la donattello » sri sij 20, 2010 13:11 pm

Dada..ja sam mu pravo carstvo napravila u boravku:

Stavila sam jastuk sa naslona trosjeda na pod,prekrila ga svojom košuljom(punom rupica od zubića),i ispod stolića mu stavila nećakinjinu(Anjinu) kockicu plaštičnu,ispod još pončo(ono čime se čovjek zagrne da mu bude toplo,također pun rupa),u kutijicu od Ferrero Rochera(kak već) sam stavila perlice(za ogrlice,narukvice) i doobro zaljepila selotejpom da se kuglice ne prospe,iako se boji laminata(jer mu se kliže pa se udari u lakat kad padne) pa je stalno na tepihu,pa sam kavez približila do tepiha,i onda je počeo izlaziti,valjda prije nije jer mu je kavez bio na laminatu :D | ovo crveno znači da sam sada bila kod njega,evol ga u kavezu,njuška i premješta posudicu :D ali tu i tamo iskoči van pa se malo provlači ispod stolića(tunelćić) :D :
evo slika kako to iz visine izgleda:
slika
znači ovo sivo sa crtama je kavez,a ovo ispred,ovaj kvadratić(sivi s crtama) to su stepenice da izadje.Ovo kockasto plavo(lijevo) s nečim žućkastim na sebi je jastuk sa trosjeda,i još pončo na njemu,ovo smeđe sa ovim crvenim i bijelim to je stolić,ovo s desne strane stolića je kauč,ovo zeleno je kockica za guranje,ovo s točkicama šarenim je zveckalica,a ovo iznad stolića vam je stolić iz profila,znači ova crvena crta je letvica ispod koje se don provlači i koju preskače,a ovo jaako dugačko plavo vam je trosjed,na kojem ja ležim :D iako sebe nisam nacrtala...a s lijeve strane jastuka sa trosjeda je inače veelika komoda sa plazmom :D,pa donny lipo gleda serije :D eto sve sam vam nacrtala da vidite kakvo carstvo ima :D sorryte što sam :offtopic1:
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dollypony » sri sij 20, 2010 13:16 pm

heheh bas si se potrudila da nacrtas sve lepo :)

svaka cast :) drago mi je da donny uziva :zeko3:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la donattello » sri sij 20, 2010 13:19 pm

hehe...hvala! I meni je drago da baš napreduje,da idem pravim putem,i znam da će se priviknuti do kraja,samo još čekam da se prestane bojati laminata,tako da može po ciijeeloj kući skakutati :D
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tinka » sri sij 20, 2010 13:31 pm

stvarno si se potrudila, vidi se da ga voliš... :wink:

samo tako nastavi i on će biti veseli zaigrani zeko...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la donattello » sri sij 20, 2010 13:45 pm

haha zacrvenit ću se...jooj kak bi sad voljela da dođe k meni sam i da skakuta po krevetu,presladak je kad se tako penje..ja onak gledam i vidim on na madracu(donji krevet),kad ono jojng evo njega na krevetu(gornjem,malo višem,krevetu moje sestra,a donji je bratov) ali mi je definitifno najjače kad se samo prednjim,vitkim malim sivim šapisama s bijelim vrhovima popne na nešto,preesladak je !
donattello
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zekina Rupa

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan