Noćas se slučajno probudim.. pogledam di su zvijeri.. i vidim: LUNA LJUBI TAVIJA!!!
To je prvi put od kada se Tavo doselio! On nju isto ne ljubi često, ali barem nekad. A ona njega nije ni jednom do sada ( a da smo mi vidjeli
)

Moderator/ica: vini
)

I odmah su se zaljubili! 

otkad smo se vratile u rovinj kao da imam novog zeku
sama dođe pod ruku i namjesti se za mazit što traje cijelo večer!!!prije nije dala ni nos podragat bez režanja!sada se sama legne na bok i da da je čoham:) inače je do prije ovog tjedna nisam mogla vidjeti da uopće igdje leži na boku a kamoli kraj mene!evo i sada mi daje puse na sve strane a danas sam je prvi put vidjela da je zaspala kraj mene:) naravno da sam apsolutno oduševljena razvojem događaja toliko da sam skroz izbacila kavez iz upotrebe i sada ima pravi krevet,odmah kraj mojeg što totalno poštuje tj ne skače na moj nego zna koji je čiji i naravno ne kaki po njemu
i da!kada dođem doma odmah dotrči da me pozdravi!ja sam u 7 nebu :-):):):):)
:):)

iako me škakljaju brkovi njegovi,trnci me prolaze,uživam),a ja od 30 kilograma,on od negdje 2,svejedno,težak mi je malo kad skoči na trbuh,ili još gore na mjesto mjehura,pa pobjegnem na wc 

| ovo crveno znači da sam sada bila kod njega,evol ga u kavezu,njuška i premješta posudicu
ali tu i tamo iskoči van pa se malo provlači ispod stolića(tunelćić)
:
iako sebe nisam nacrtala...a s lijeve strane jastuka sa trosjeda je inače veelika komoda sa plazmom
,pa donny lipo gleda serije
eto sve sam vam nacrtala da vidite kakvo carstvo ima
sorryte što sam 

drago mi je da donny uziva 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.