Dada..ja sam mu pravo carstvo napravila u boravku:
Stavila sam jastuk sa naslona trosjeda na pod,prekrila ga svojom košuljom(punom rupica od zubića),i ispod stolića mu stavila nećakinjinu(Anjinu) kockicu plaštičnu,ispod još pončo(ono čime se čovjek zagrne da mu bude toplo,također pun rupa),u kutijicu od Ferrero Rochera(kak već) sam stavila perlice(za ogrlice,narukvice) i doobro zaljepila selotejpom da se kuglice ne prospe,iako se boji laminata(jer mu se kliže pa se udari u lakat kad padne) pa je stalno na tepihu,pa sam kavez približila do tepiha,i onda je počeo izlaziti,valjda prije nije jer mu je kavez bio na laminatu
| ovo crveno znači da sam sada bila kod njega,evol ga u kavezu,njuška i premješta posudicu

ali tu i tamo iskoči van pa se malo provlači ispod stolića(tunelćić)

:
evo slika kako to iz visine izgleda:

znači ovo sivo sa crtama je kavez,a ovo ispred,ovaj kvadratić(sivi s crtama) to su stepenice da izadje.Ovo kockasto plavo(lijevo) s nečim žućkastim na sebi je jastuk sa trosjeda,i još pončo na njemu,ovo smeđe sa ovim crvenim i bijelim to je stolić,ovo s desne strane stolića je kauč,ovo zeleno je kockica za guranje,ovo s točkicama šarenim je zveckalica,a ovo iznad stolića vam je stolić iz profila,znači ova crvena crta je letvica ispod koje se don provlači i koju preskače,a ovo jaako dugačko plavo vam je trosjed,na kojem ja ležim

iako sebe nisam nacrtala...a s lijeve strane jastuka sa trosjeda je inače veelika komoda sa plazmom

,pa donny lipo gleda serije

eto sve sam vam nacrtala da vidite kakvo carstvo ima

sorryte što sam