Biovega dinkel žitarice od pira

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Biovega dinkel žitarice od pira

PostPostao/la Roberticaa » uto pro 23, 2008 18:51 pm

Ovako,neki dan mi je mama kupila dinkel pahuljice od pira marke Biovega i to je meni malo bilo onak bljutavo :nowink: i nisam se mogla sjetiti gdje sam ja to vidjela..i nakon razmisljanja ja se sjetim da su te žitarice bile u hrani mog zamorca koji je uginuo prije 2 god..i ja probam dati archieu koji je imao mali zatvor i on to počeo papati kao lud i otvorio se za par sat i iskuglicatio sve i svasta i on to OBOZAVA!! pa me zanima posto mu ne skodi da li mu smijem davati kao dodatak prehrani jer je to kupljeno u ljekarni(ovoj za ljude). Pusa ;D ;D

Btw..pir je pražitarica koju preporucuje sv. Hildegarda za probavu,a i zasitis se brzo od nje ;))
Roberticaa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Roberticaa » ned pro 28, 2008 19:10 pm

????
Roberticaa
Zečić
Zečić

PostPostao/la ninocka » ned pro 28, 2008 21:04 pm

što je točno pir?
mekinje?

ako nema dodataka boje i E-ova, ne vidim zašto ga ne bi dala kuniću. posebno ako djeluje. pročitaj samo dobro sastav i pripazi na kaloričnost proizvoda.

ima super zdravih grickalica koje bi kunići sigurno mogli ponekad klopnuti. bolje to nego dvopek i umjetne poslastice iz Zoo shopova.

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Roberticaa » pon pro 29, 2008 13:44 pm

pir ti je neka prazitarica i koliko znam nema drugi naziv,a nema nikakvih dodataka ni ničeg,samo ta žitarica..bas je onak kao da si ga ubrao sad ;))
hvala ti ;))
Roberticaa
Zečić
Zečić

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan