nisam znala gdje ovo napisati,pa.. mozemo li davati mokro povrce kunicu ili ne? naisla sam na neku stranicu na fejsu di davaju mokro povrce izravno kunicu a da ga ne osuse.. ja sam stvarno zbunjena.. vice nikad nista mokro nije jeo..
lucija je napisao/la:Jedno pitanje,da li moj zeko može grickati grančicu trešnje? Unaprijed hvala
Ne, nije dobro davati grančice voćki koje imaju košticu u sredini (trešnja, višnja, breskva, marelica...). Najbolje i najsigurnije su ti grančice jabuke, neprskane naravno.
ja se izvinjavam patuljasti ovnoliki kunic je. Muzjak. Kupio sam ga pre 2 meseca i tad je (bar kako su oni u petu rekli) imao oko 4 meseca a i bio je manji. od tada je porastao. jede verselle-laga cuni crispy i poneku sargarepu ili kupus i to je to. e sad, ja mu uvek ostavim hrane da jede kad hoce i posto jede kao provaljen, sad je kao prase
Postao/la Pahuljica_Ri » sub lis 06, 2012 10:47 am
Premali je da jede svježe. Vjerojatnije je da je imao oko 2 mjeseca kad si ga kupio. Trebao si pričekat još 2 mjeseca, pa mu onda dat svježe hrane. Daj mu više sijena da jede, sijeno je važnije od suhe hrane.