Napisao: zekoslav_beba
Postano na: 04/27/07 u 21:20:14
hej!
evo samo kratko.
ne znam zasto se cura nije nikako javila na forum, dala sam joj adresu. ali zeko je super, zove se gricka i jako se brzo navknula na nju.
a mi smo provjerili ranije smijemo li imati zivotinje prilikom useljenja i rekla je zena da naravno, i onda smo pitali prije kupovine zekonje jel moze zeko: ona je rekla da to nema nikakvih problema jer je zeko ionako mali i samo u svojoj gajbici. i onda nakon 3 tjedna se javila i rekla da ne smijemo imati zeca i da nesto napravimo a ako zelimo iseliti da nam nece vratiti polog jer smo samo kratko bili u stanu.
sva sreca je bila da sam ja obavljala praksu kod jedne super doktorice cija kcer je htjela zeca za poklon za diplomu. pa je sada kod njih.
Napisao: zekoslav_beba Postano na: 08/22/07 u 09:57:08
iako nije zeko vise kod nas, dobijemo slikice od novih vlasnika. a kako oni nisu odusevljeni idejom da stavljaju slike na net, evo mi vam saljemo da vidite kako je zekica narasla velika )
----------------------------------------------------------------------------------
Postano na: 08/22/07 u 09:57:08
iako nije zeko vise kod nas, dobijemo slikice od novih vlasnika. a kako oni nisu odusevljeni idejom da stavljaju slike na net, evo mi vam saljemo da vidite kako je zekica narasla velika )
----------------------------------------------------------------------------------
Postano na: 08/25/07 u 22:57:40
Evo, bivša vlasnica mi je posudila account.
Par novijih slikica Gricke.
Malo sam narasla pa smo morali nabavit novu gajbicu.
Pajkim! Malo za promjenu