Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Renato je napisao/la:Sto se kunica tice mogu potrvrditi da je ordinacija DrDoolitle po meni i dalje najbolja! Znam da je dr Goran jucer otisao na godisnji pa je potrebno nazvati i provjeriti da li rade trenutno jer nedavno je zaposlio mladu doktoricu, ne znam kako se zove ali super je, sve pohvale!
Laren je napisao/la:Renato je napisao/la:Sto se kunica tice mogu potrvrditi da je ordinacija DrDoolitle po meni i dalje najbolja! Znam da je dr Goran jucer otisao na godisnji pa je potrebno nazvati i provjeriti da li rade trenutno jer nedavno je zaposlio mladu doktoricu, ne znam kako se zove ali super je, sve pohvale!
najljepša hvaladakle, onda u ordinaciju Dr. Doolitle
Musi je napisao/la:Laren je napisao/la:Renato je napisao/la:Sto se kunica tice mogu potrvrditi da je ordinacija DrDoolitle po meni i dalje najbolja! Znam da je dr Goran jucer otisao na godisnji pa je potrebno nazvati i provjeriti da li rade trenutno jer nedavno je zaposlio mladu doktoricu, ne znam kako se zove ali super je, sve pohvale!
najljepša hvaladakle, onda u ordinaciju Dr. Doolitle
I ja sam definitivno za Dr. Doolitle!! Nećeš pogriješiti!
Mixazeko je napisao/la:Sve pohvale za veterinarsku ambulantu Pas, macka... Veterinarka je zaista jako ljubazna i razume se u kunice
dHarma je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Sve pohvale za veterinarsku ambulantu Pas, macka... Veterinarka je zaista jako ljubazna i razume se u kunice
Gde se nalazi ta ambulanta?
Na osnovu cega si zakljucio da se razume?
Tako smo mi jednom omasili veta bas zato sto je bila ok i kao se razume, pa se ispostavilo da je omasila celu dijagnozu i da ne zna da vidi prelom kicme na RTG-u
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.