POPIS PREPORUCENIH VETERINARA na strani 1 + KOMENTARI

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: POPIS PREPORUCENIH VETERINARA na strani 1 + KOMENTARI

PostPostao/la sanjita » pon lip 04, 2012 16:18 pm

Oh moze moze...i sama imam tu blizu veterinara kojem moram ponekad ici kad nemam izbora i duplo je skuplji od Bube...strasno...neznam prema cemu odredjuju cijene svoje,to oni najbolje znaju.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » uto lip 05, 2012 13:20 pm

Ne kužim ni ja to, zar nemaju oni neku tarifu koje se moraju držati? Ili privatnici to lupaju kak se sjete?
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » uto lip 05, 2012 17:02 pm

ne, pa isto kao i liječnici/stomatolozi
jedino što država propisuje je cijena cijepljenja protiv bjesnoće
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mangy » uto lip 05, 2012 17:36 pm

ma sve bi ja dala za mog zekana, ali
razlika između 40 i 180 još boli moj novčanik :sad:
Mangy
Kunić
Kunić

PostPostao/la Laren » čet lip 21, 2012 6:25 am

ukoliko netko ima informaciju za područje osijeka molila bih samo potvrdu da li su i dalje aktualni veterinari sa početka (VETAM i DR - DOOLITLE) ili se u međuvremenu nešto promijenilo. čitala sam unatrag i nisam primjetila da je itko napisao nešto loše za navedene, ali i posljednji post za osijek je bio poprilično davno (osim ukoliko mi je nešto promaknulo :hm: )
Laren
Zečić
Zečić

PostPostao/la Renato » čet lip 21, 2012 7:58 am

Sto se kunica tice mogu potrvrditi da je ordinacija DrDoolitle po meni i dalje najbolja! Znam da je dr Goran jucer otisao na godisnji pa je potrebno nazvati i provjeriti da li rade trenutno jer nedavno je zaposlio mladu doktoricu, ne znam kako se zove ali super je, sve pohvale!
Renato
Zečić
Zečić

PostPostao/la Laren » čet lip 21, 2012 8:12 am

Renato je napisao/la:Sto se kunica tice mogu potrvrditi da je ordinacija DrDoolitle po meni i dalje najbolja! Znam da je dr Goran jucer otisao na godisnji pa je potrebno nazvati i provjeriti da li rade trenutno jer nedavno je zaposlio mladu doktoricu, ne znam kako se zove ali super je, sve pohvale!

najljepša hvala :zekohopc: dakle, onda u ordinaciju Dr. Doolitle :D
Laren
Zečić
Zečić

PostPostao/la Musi » čet lip 21, 2012 16:00 pm

Laren je napisao/la:
Renato je napisao/la:Sto se kunica tice mogu potrvrditi da je ordinacija DrDoolitle po meni i dalje najbolja! Znam da je dr Goran jucer otisao na godisnji pa je potrebno nazvati i provjeriti da li rade trenutno jer nedavno je zaposlio mladu doktoricu, ne znam kako se zove ali super je, sve pohvale!

I ja sam definitivno za Dr. Doolitle!! Nećeš pogriješiti!
Musi
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Laren » čet lip 21, 2012 18:37 pm

Musi je napisao/la:
Laren je napisao/la:

I ja sam definitivno za Dr. Doolitle!! Nećeš pogriješiti!

hvala, hvala, hvala, hvala! :zeko3: kako sam citala svakakve komentare i na ovom forumu i dalje o veterinarima, pobojala sam se da ne pogrijesim u izboru. jos jednom veliko hvala, zbilja ste mi nemjerljivo pomogli :zeko3:
Laren
Zečić
Zečić

PostPostao/la Mixazeko » čet lip 21, 2012 19:44 pm

Sve pohvale za veterinarsku ambulantu Pas, macka... Veterinarka je zaista jako ljubazna i razume se u kunice
Mixazeko

PostPostao/la dHarma » ned lip 24, 2012 12:15 pm

Mixazeko je napisao/la:Sve pohvale za veterinarsku ambulantu Pas, macka... Veterinarka je zaista jako ljubazna i razume se u kunice

Gde se nalazi ta ambulanta?
Na osnovu cega si zakljucio da se razume?

Tako smo mi jednom omasili veta bas zato sto je bila ok i kao se razume, pa se ispostavilo da je omasila celu dijagnozu i da ne zna da vidi prelom kicme na RTG-u :blink:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mixazeko » pon lip 25, 2012 14:05 pm

dHarma je napisao/la:
Mixazeko je napisao/la:Sve pohvale za veterinarsku ambulantu Pas, macka... Veterinarka je zaista jako ljubazna i razume se u kunice

Gde se nalazi ta ambulanta?
Na osnovu cega si zakljucio da se razume?

Tako smo mi jednom omasili veta bas zato sto je bila ok i kao se razume, pa se ispostavilo da je omasila celu dijagnozu i da ne zna da vidi prelom kicme na RTG-u :blink:

Na novom Beogradu. Ako je odzvlojeno stavi cu link. Jendostavno nije lupala gluposti kao jedan preporuceni veterinar kod kojeg smo bili, takodje ona ima dugogodisnje iskustvo rada sa zubima kunica i glodara. Nije joj nista bilo tesko, strpljiva je znaci sve pohvale. Cini mi se da smo jako jeftino platili, a uradila je kompletan pregled ukljucujuci i pregled usiju. I da sve je jako cisto.
Mixazeko

PostPostao/la madnessa » sri kol 08, 2012 13:21 pm

Živim u Sarajevu. Meni je ovog vikenda zeku spasio vet Izet Kulenović, koji mi je odmah dao upute šta da radim, a bio je dostupan i preko noći. Njegovim savjetima i znanjem o zekama, te adekvatnom njegom, smo uspjeli prebroditi začep jako brzo.
Njegov kontakt je 00387 63 262 866
madnessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la BluePumpkinCookie » čet kol 16, 2012 18:17 pm

Rijeka, Veterinarska ambulanta Njuška
Preporuka! :)

Bila sam na moru sa svojim zvekanom Puffijem i jedno popodne (prije dva dana) primijetila nešto u njegovom lijevom uhu. U panici sam došla na forum i pročitala popis veterinara u najbližem gradu te se odma zaputila tamo. Do Njuške mi je bilo lakše doći jer mi gps nije pronalazio ulicu od druge ambulante, a u Rijeci prije nikad nisam bila. Puffija je pregledala veterinarka (Darija Stipić, pretpostavljam po podsjetnici koju sam uzela); nisam nikad prije bila kod veterinara jer nije bilo potrebe (nokte režem sama, šišam ga, pregledavam zubiće i sve ostalo, bilo je sve oke do sad), ali ova vet mi se činila jako pažljiva. Objasnila mi je što mu je to u ušima i dala mi na mikroskop da gledam, kaže da je u pitanju šuga. Počistila je sve iz Puffijevog uha i provjerila nekoliko puta jel sve čisto. Dala mu je i injekciju, kaže za svaki slučaj. Dogovorila je odmah kontrolu za 10tak dana, ali sam objasnila da sam samo na ljetovanju pa da ću ga odvest u Zagreb tada kod drugog veterinara da se pogleda jel sve u redu. Na račun mi je napisala koje cjepivo mu je dala i što preporuča dalje te dala broj telefona da se čujemo ako bude ikakvih problema.

Puffi je inače jako plašljiv tako da smo ga i dečko i ja morali čvrsto držati dok mu je vet čistila uho da se ne ozljedi, ali sve je prošlo oke i vet se trudila brzo to obaviti i pričala je sa zekom. Puffi je danas sretno dopremljen doma, uživa u mojoj sobi, izležava se i sve je u redu, osim što mu je oko ušiju krzno još uvijek malčice masno od ulja s kojim se ispiralo uho (iako smo ga kratko okupali po dolasku od veta, al voda ne pomaže kod ulja).

S vet Darijom je radio i neki praktikant koji je bio ljubazan, čekao s nama dok vet ne završi s trenutnim pacijentom i izvagao Puffija jer ga je zanimalo kolko kila ima ta loptica fluffy dlake. :hepi:

Prije polaska za Rijeku moji su me uvjeravali da ga mogu i sama s uljem i sumporom namazat, ali sam bila skeptična prema tome i odlučila odma reagirati budući da je dan poslije Mala gospa pa ništa ne radi. Drago mi je da sam to napravila jer sam vidjela kako mu mogu pomoći idući put, iako ću ga vrlo vjerojatno opet odvest k nekom stručnijem jer mi je ovo bilo mučno za gledati i sumnjam da bi se usudila tako nešto izvest :sad:

Jako sam zahvalna na informacijama na ovom forumu, jer da nisam pronašla neku ambulantu, ko zna kako bi završilo. Iz istog razloga pišem ovo jer možda pomogne nekome u sličnoj situaciji.
BluePumpkinCookie
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pahuljica_Ri » čet kol 16, 2012 18:31 pm

Drago mi je da je zeko sad dobro i da je sve super završilo. :)
Ja sam danas baš namjeravala pogledat tu na forumu što ljudi kažu za ambulantu Njuška, jer mi je bliže i znam di je za razliku od ambulante Trsat. Tako da ću, nakon ovog, vjerojatno otići tamo sa zečićem kad bude trebalo. :)
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan