I mene je zanimalo ovo koliko je normalno da spavaju...Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
I mene je zanimalo ovo koliko je normalno da spavaju...

Jel to normalno?
...to sanjaju pa im se sve drma i mice u snu
...dobro neznam dal bas sanjaju,tko ce znati ali nesto se definitivno dogadja u toj maloj glavici dok spavaju 

općenito počeo je spavati kao zaklan doslovno, na boku, izvaljen, oči mu se prevrnu, trbuh izbaci.. teško mu je 

ars je napisao/la:joj roflo ima svakakve drame u snu, nedavno sam ga uhvatila da mlati capama kao da kopa u snu, tko zna..općenito počeo je spavati kao zaklan doslovno, na boku, izvaljen, oči mu se prevrnu, trbuh izbaci.. teško mu je
Tako i Andja sve cesce u posljednje vrijeme, sve cetiri u zrak, zatvori oci i otvori usta... valjda godine 

vedi08 je napisao/la:duro u snu cisti sapice
izvali se na bok
i onda prvo jednom krene ko trcat u zraku i onda je krene lizat
idiot

sanjita je napisao/la:Ma je...to sanjaju pa im se sve drma i mice u snu
...dobro neznam dal bas sanjaju,tko ce znati ali nesto se definitivno dogadja u toj maloj glavici dok spavaju

pozz ,imam zeku vec 4 dana,star je 2 mjeseca ,on je patuljasti kunic,malo je bi vragolast,doduse prvikavao se prva 2 dana... dok veceras to jeste sad sam ga stavila u torbu za pse koja je kupljena po mjeri za njega ,meku toplu i stavila ga sebi na krevet ,mrak u sobi samo malo laptop svijetli .. dok nisam pogledala žgembu koji nit mrda nit drnda,okice zatvorene,on na boku lezi ,ispruzen ,presjeklo me odma ...mislila sam na ono najgore .
medjutim malo ga pomilujem,njezno dotaknem i pocnem ga dozivati ,žgembo,žgembach on nista ja ga uzemem u ruke on progleda ali jedva ,stavim ga na sebe ...on normala ...
prodje minut i ja ga opet pored sebe u torbicu stavim koja je siroka taman za njega da se rastegne ko vejiki
on viri glavicom kroz otvor za glavu ,oci poluzatvorene pa i skoro zatvorene i na boku opet ,ja ga uzemem ,bas sam se prepala
,i stavim na parket joj on drnda zrnda ,kakni skkauce ... i ugasim svjetlo a bila sam ga upalila kad sam ga uzela iz torbe jer nisma vidjela sta je snjim .. evo ga sad u njegovoj kucici netsa brsti ... hoda... ljudi je li ovo normalno ???
stvarno sam ga na prvi mah zavoljela i ne mogu bez njega nikako ,kad sam van kuce momak preko skaypa gleda žgebu,ima video nadzor i tako ja u svakom trenutku znam sta je s njim ..ali ga ovakvog nisam vidjela .... pomozite !!

Normalno je. Vjerojatno je jedna opuštena beba koja vam vjeruje. Njima je udobno i lijepo spavati na boku, samo što neki to ne rade da ne bi otkrili trbuh koji je najranjiviji dio njihova tijela. Nema to veze s vlasnicima uvijek, neki su jednostavno plahiji po prirodi, neki opušteniji. 

,moja soba mu je igraonica ...radi sta hoce ...
i stvarno mislim da je sretan i to pokazuje svojom razigranoscu... evo podne je i bas sam ga provjerila kako kazete ... glava je u normalnom polozaju ,skakuce ,mazi se sam dodje do mojih nogu i ja ga podgnem k sebi i on se sav opusti ... ali vidim mu lijevo oko u kojem ima krmeljinica i krmelja mu od juce i evo i danas nije krvavo .... Je li to neki problem ??? a torba je od supzve ,oblozena s ruckama ima rajfeslus na vrhu i sa strane rupu za glavu kroz koju on moze uci i izaci ,nije mu prevelka vec taman za njega ... kad hocu da je samnom da idemo negdje stavim ga u nju ,u njoj bas voli da spava
znaci sto mi je tako na boku spavao to je ok ?? i da kako da ga naucim da ide na jedno mjesto za wc ? voli kakat po mojoj sobi ali ponegdjea i mokrit
ali to obicno radi u kucici ,dosad se 2 puta popiskio na mene ,sto bas nije fino s njegove strane i to dok je skauto po meni i mazili se ...
ali njemu je sve oprosteno ,je li imate neki tretman za tu naviku da ga pocnem trenirat ? il je rano i moram mu dopustit da sazrije jos koji mjesec pa da ga onda ucim ??? necu da ga tjeram ni na sta ... hocu da on za moju ljubav to uradi
ali ako moram stisnut cu zube i pokusat ga natjerat (mami smeta to sto kakani svuda , jedino zbog toga bi ga za to samo volila dresirat ):blush: ... pozz od mene i Žgembe
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.