a nove sa, kupila 
Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
iako mi se ovak vizualno cini da je to ovo kaj mi imamo doma :/

Lady Stardust je napisao/la:nema toga u hg spotu - samsara i je napisala na pm di ima, negdje u Novom Zagrebu ali sam zgubila poruku
nasla ga je kraj njega kak izvaljnno lezi i gricka
. velim ja, misija je izvrsena
dubar 

. Možda bi tajna služba mogla vršiti napade tako da istrenira malecke da izvrše
upad i onesposobe neprijatelja?
).
..nama nis jasno jer nismo nista govorili kaj se desilo.. uglavnom mislili su na vlasnike zeceva,vele da im posao najbolje ide najvise zbog njih
..i usput nam objasnili da se oni kace na te kablove najvise zbog toga vjerojatno sto u trenutku zagriza kroz njih prodje lagana struja i to im pase...jer da ih kablovi baceni pod nos apsolutno ne zanimaju,tak je i s mojom blesom
...e sad,ovo sa strujom neznam,al mozda ima nekaj u tome 

Ali tek nakon što je pregrizao žice od zvučnika (x2), žicu od miša (sada koristimo bežične
) i žicu od interneta. On se valjda voli provlačit ispod radnog stola, a tamo je gomila žica od kompa. Puno smo se ljutile i vikale, tjerale ga otamo, ali mu se valjda dolje sviđa, a skužio je da ne smije tu ležat ako grize žice. I konačno, sada ga žice više ne zanimaju. Mi smo odahnule, a on se zadovoljno izležava ispod...
iako mislim da ne može pregristi stavila sam u taj kut kućicu (da bar ima neku svrhu
) i na to žice
sad je mir...

Baš kao da znaju gdje mogu napravit najveću štetu!

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.