Kablovi....

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la ninocka » čet svi 29, 2008 7:33 am

i noji kablovi su oret dobili o repu :ljut: a nove sa, kupila :ljut:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekili » čet svi 29, 2008 8:29 am

samsara je napisao/la:Mi smo problem kablova rjesili tako sto smo ih skupa omotali sa debelom gumom koja otprilike ovako izgleda

slika
slika

od tad vise nisu nista pregrizli (osim od usisuvaca koji ne mogu umotat) jer je ova guma dosta debela i cvrsca od one na kablovima pa ako i probaju brzo odustanu.

jel onda na kraju znamo di ima ovoga za kupiti? i si sigurna da je to cvrsta, nepregriziva guma?

mi smo nabavili slicno, crno, i nema drugog, iako u HGspotu nisam bila..ako je to isto Cupi je to izgrizo za par minuta..sad smo na onim kanalicama debelima, ali bi mi ovo trebalo cisto da skupim sve kablove na hrpu..a jos bolje ako se ne moze pregristi :) iako mi se ovak vizualno cini da je to ovo kaj mi imamo doma :/

di ste tocno to nabavili?

ili kad bi mozda mogla slikati kako bi poblize vidjela da li je to kaj imam doma :blush: ;D
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » čet svi 29, 2008 8:47 am

nema toga u hg spotu - samsara i je napisala na pm di ima, negdje u Novom Zagrebu ali sam zgubila poruku
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » čet svi 29, 2008 9:23 am

nama to ne treba :P
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » čet svi 29, 2008 10:26 am

Lady Stardust je napisao/la:nema toga u hg spotu - samsara i je napisala na pm di ima, negdje u Novom Zagrebu ali sam zgubila poruku

mi smo kupili u bauhausu to nesto crno, i evo upravo mi je peko rekla da osim kaj je to izgrizo je pregrizo onaj najdeblji kabel od antene :lud: nasla ga je kraj njega kak izvaljnno lezi i gricka :lud: . velim ja, misija je izvrsena ;D dubar ;D
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Njoklica » pet lip 13, 2008 17:24 pm

Da nisu oni electric junkiji? Njokla opasno brije na kabele, bivši komp je stajao otvoren, izvršila je hakerski upad. Nikada više nije radio. Slušalice je gricnula toćno na kraju, ne d se popraviti.- Odnjela sam u dučan gdje sam kupila, rekli su mi da to nitko ne popravlja. Očito nemaju zečeve :ljut:. Možda bi tajna služba mogla vršiti napade tako da istrenira malecke da izvrše :dragonn-ccc-e: upad i onesposobe neprijatelja?

No, da skratim, vidjela sam u bankama nešto plastično, malo izgleda scary, kao kičma, ali svi kabeli idu unutra - u biti vodilica, ali savitljivija. Samo nije znala službenca od kuda im (malo me čudno gledala što pitam :blush: ).
Njoklica=M&M
kekani: Njokla, Mravac, Mo. Luna u Zecoraju.
Njoklica
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » pet lip 13, 2008 18:57 pm

Joj nama se desila jedna zanimljiva anegdota kad smo isli kupovat zicu za tipkovnicu i misa...uglavnom cim smo usli u ducan sa pregrizenom zicom da pokazemo jer smo trebali tocno takvu,jedan kolega je pogledao drugoga,nasmijali se i rekli da im "takvi kao mi" dolaze cesto ;D ..nama nis jasno jer nismo nista govorili kaj se desilo.. uglavnom mislili su na vlasnike zeceva,vele da im posao najbolje ide najvise zbog njih ;D ..i usput nam objasnili da se oni kace na te kablove najvise zbog toga vjerojatno sto u trenutku zagriza kroz njih prodje lagana struja i to im pase...jer da ih kablovi baceni pod nos apsolutno ne zanimaju,tak je i s mojom blesom ;D...e sad,ovo sa strujom neznam,al mozda ima nekaj u tome :huh:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kornjace » pet lip 13, 2008 21:36 pm

Bok,moj zeko je pregrizo kabel od zvucnika i od mog brata punjac,ali od onda nista,ako ce jos gist morat cu i ja nabavit tu gumu.
Kornjace
Zečić
Zečić

PostPostao/la Josipa & Sanja » sub lip 14, 2008 16:12 pm

Nama je kritično mjesto bilo ispod radnog stola u sobi jer su po ostatku stana kablovi spretno zagurani iza namještaja. Imale smo sreće jer smo ga konačno uspjele izdresirat da ne grize kablove. :) Ali tek nakon što je pregrizao žice od zvučnika (x2), žicu od miša (sada koristimo bežične ;D ;D ) i žicu od interneta. On se valjda voli provlačit ispod radnog stola, a tamo je gomila žica od kompa. Puno smo se ljutile i vikale, tjerale ga otamo, ali mu se valjda dolje sviđa, a skužio je da ne smije tu ležat ako grize žice. I konačno, sada ga žice više ne zanimaju. Mi smo odahnule, a on se zadovoljno izležava ispod...
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Charlie » sub lip 14, 2008 16:16 pm

Kod mene isto, te žice od kompa su zadnje vrijeme bile zanimljive :rolleyes: iako mislim da ne može pregristi stavila sam u taj kut kućicu (da bar ima neku svrhu :rolleyes: ) i na to žice ;D sad je mir...

redovito mi izvadi žicu iz printera :D

i jednom se zapleo u žice :sad: :starisramezljivi:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » sub lip 14, 2008 16:18 pm

a ni ne znamo od kakvog je materijala ovo gore i dalje? ili smo saznali u meduvremenu, i di ima za kupit? ;D

di je samsara? ;D :hm:
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la rooby » čet lip 26, 2008 17:03 pm

Nas zekan je navalio samo na kabl od telefona. Kada je dosao u kucu bio je dugacak oko 10m sada ga ima jedva 50cm... Drugi kablovi i nisu toliko zanimljivi koliko taj od telefona. Ali sada je na bezbjednoj visini ali on pokusava i dalje da ga dohvati tako sto se penje na stolicu... Blento mali :rolleyes:
rooby
Zečić
Zečić

PostPostao/la Josipa & Sanja » čet lip 26, 2008 18:49 pm

Neki se dan uspio zapeti šapicom u žice, opet kod kompjutera i dobro pa ih nije pregrizao nego je ne znam ni ja kako, uspio isključiti sklopku... Svašta... :rolleyes:

To je i meni bilo fascinantno. Kad je potpuno izgrizao žice od prvih zvučnika, te su mu žice bile u dohvatu i nije mu palo na pamet doći niti blizu njih. Kao da je znao da je na njima već odradio svoj posao! ;D ;D Baš kao da znaju gdje mogu napravit najveću štetu! ;D :)

Moramo nać nekoga tko će izmislit nekakve grickalice za malce koje će izgledati kao žice! Kladim se da ih ne bi ni pomirisali! ;D
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekili » pet lip 27, 2008 10:42 am

kod nas su isto zice najslada poslastica :hm: ;D

uspio je po najnovijem pregristi zastitu kao ovu gore i doci do zice :hm:

mislim da cemo staviti sve u one neprobojne kanalice, jer je smisao dana doci do zica i pregristi ih :hm:
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » čet srp 24, 2008 17:04 pm

evo ovo je skroz okaj za zastitu (to je taj princip od gore - samo plastika)..nije nemoguce za pregristi, ali im treba vise dana da pregrizu..a valjda svi za to vrijeme vec mogu skuziti da su zabrijali na to ;D

slika
zekili
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan