Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

rastopim se i na pogled, mogu misliti tek na dodir! snimila sam ti daljinski pa sam se setila kakav je moj sad- touch screen

i u njihovo ime ,kao sto ste vidjeli ljubav cvjeta

Lu-Lu je napisao/la:Uhhh kod nas daljinski i televizor u jednoj sobi prastari,a u drugoj novi ha sta ces....![]()
![]()
![]()

Lu-Lu je napisao/la:U pravu si altan.Pokusavam naci dobro veterinarsku stanicu za sterilizaciju Njofre ali ni traga,izgleda da cemo morati putovati......ali nista nije tesko kad su u pitanju moje uhonje!![]()
Pusa od zaljubljenog para Njofre i Vinija

.Dacu ja prvo Njofru na sterilizaciju posto je ionako mislim sterilizirati,pa onda kad dodje vrijeme Vinija na kastraciju 

.Da podijelim sa vama nove informacije,dakle razdvojila sam Njofru i Vinija.Ipak sam odlucila da ih drzim odvojene dok Vini ne bude dovoljno star za kastraciju.Sad cu vecinom stavljati slike odvojeno ali posto imam masu zajednickih slika uvijek cu postavljti i poneku zajednicku! Dosta pricanja slike!
(Ovo je uradila zato sto je vidjela jabuke na solu zato ih vise ne savljamo na sto)

..mozda to rade zato sto su kao bebe dosli odrasloj zenki pa navika nikad nije nestala..Niro to radi dan danas 

altan je napisao/la:Joj slatki su..ovo guranje glave pod trbuh mi je jako poznato..mozda to rade zato sto su kao bebe dosli odrasloj zenki pa navika nikad nije nestala..Niro to radi dan danas
Znaci ta navika nikad nece prestati nisam znala i da o i Nairo radi
Jatza je napisao/la:Jako su slatki! A oni pak izgledaju malo nestašno, oboje...
Nisi se prevarila ni malo! Sve ti govori ona slika gdje Njofra na stolu. Mi Vinija zovemo mali djavolcic nemiran znas kako,a i ima kosicu koja izgleda kao dva roga pa mu nadimak bas pristaje 

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.