Ma Dusko je zvijer! Kad smo dosli doma mrknuo je jednu brusnicu, ostavio mi 3 kuglice i lokvicu, nakon pola sata nahitavao se sa zveckom po gajbi, nakon 2 sata rovario, papao (ne kao inace, ali svejedno), a jutros je iskocio dok sam mu mijenjala vodu i juris po kuci kao da nista nije bilo, naskakivao na slapu pa sam ga jedva nagovorila da se vrati u gajbicu u mir i tisinu! Papa ok, sve po malo, kuglicari, piski, nije to u onoj mjesri kao prije op, ali ocekujemo potpuni oporavak kroz par dana!
Inace kuca je zagrijana na 25C pa sam ja u kratkim rukavima, ipak se jos lako umara pa nakon malo tulumarenja opet se izlezava i tako stalno! Danas i sutra idemo zgodnom vetu na pikice, a vec se dogovaramo da bi bilo pametno i curku srediti (mejbi za mjesec dana kad pokrijem sve financijski)! Jucer su taman imali op zenke pune tumora (sad vidjela da je to bila Bubica

) pa mi savjetuju da to obavimo dok nema komplikacija, a ne mislimo imati leglo!
Jos jednom zelim puuuuuuuuuuuno zahvaliti svima koji su sto financijski sto savjetom i podrskom pomogli meni i mojim zecovima! Pusa od nas troje i prodruzenih clanova (kornjaca i maca)!