Nakon što sam pomirila svoju četvorku,dobijem novu zabavu.
Maloj rodici(dobro nije mala,ali mi je navika je tako zvat,ima 15 god) prijateljica za rođendan kupila hrčka.Tetka je popi***** jer već imaju psa.I do sad sam čekala da tetka više popusti,ali neće i neće.Hrčak je cura ko moja i ae reko uzet ću je ja. I sad sam morala oprat njihovu gajbu,sve ponovo namjestit,njih stavit u malu kutiju ,dala im igračkica,i stavila ih da se upoznavaju.
Ova nova je ok,dok se moja Sića boji nje.Automatski se baca na leđa kad je vidi i tu i tamo zaskviči. A ova bi je samo njuškala..
I tako,sad im se jadničkima prispalo pa sam ih stavila nazad u gajbu.
Vjerojatno će se skompat jer su ruski za razliku od sirijskih društveni,pogotovo u istospolnim grupama..
No najbolji dio slijedi.
Meni se čini da su je dobili trudnu! Sve sam se ja već pripremila u slučaju da je trudna(nekako mi je debela,kao da ima kolut oko stomka hehe) Na svu sreću ne moram dvije cure odvajat,jer u slučaju da je ova trudna ova će joj čak i pomoć. I tako.
Ludnica..bit će još luđe ako me dočeka 15 novih hrčaka.. No opet,ne mora značit da je tako..vidit ćemo...Treba se pripremit na ''najgore'' hehe
Evo i slike(u maloj kutiji)
Stavila sam im od wc papira tunelić(ostavila sam im papira malo čisto da grizu ako im dođe),neku igračku što mi je od papiga ostala jer je nikad nisam upotrijebila hehe i malo pijeska da se valjaju u njemu jer sića to obožava..
Na ovoj se najbolje vidi taj stomak,iako bi se bolje vidilo da sam od nižeg slikavala
kakve flekice imam na leđima

kako se voli vrtit u pijesku