kujica njemackog ovcara trai dom

Kupujete, poklanjate, mijenjate..ili želite nekoj drugoj životinji pronaći pravi dom?

Moderator/ica: Lady Stardust

kujica njemackog ovcara trai dom

PostPostao/la moxa » uto stu 27, 2007 11:41 am

Jucer dok smo bili u Bubi taman nadjena kujica, prekrasna, umiljata, dobila pikice za gliste, skoro smo ju uzeli doma k sebi, ali ne mozemo, fotkali smo i uzeli podatke da slozim danas oglas, ali evo, vec sam ga primila s druge strane pa da pomognemo:

Jučer navečer na Ferenščici pronađena kujica u tipu njemačkog ovčara.

HITNO SE TRAŽI DOM ZA NJU!

Stara je oko 2,5 mjeseca. Pronađena bez ogrlice. Niti se na vratu ne vide tragovi ogrlice. Nema čipa. Budući da je puna glista i poprilično pothranjena, čak i ako postoje vlasnici, na osnovu toga da su je uspjeli izgubiti i stanja u kojem je, nisu je uopće zaslužili zadržati , pa molim SVE ZAINTERESIRANE UDOMITELJE DA SE JAVE!!! (lanac ne dolazi u obzir!)

Iako nije čistokrvna, curka jako liči na njemačkog ovčara (tipična građa, boja, uši će joj se dignuti gore), jedino će biti nešto sitnija od ''originalnih'' primjeraka. I ima nešto bjelina. Vrlo je otvorena, srdačna, živahna, obožava ljude i pse. Danas je ujutro već naučila sjesti, leći i dati šapu na vizualni signal, dakle i ''pametni'' ovčarski geni su definitivno tu .

Ne može biti kod mene doma jer imam već 5 pasa, pa je pronalaženje UDOMITELJA FAKAT HITNO!

Pokušajte se sjetiti da li vas je netko pitao da bi htio njemačkog ovčara....

Do tada će biti u klupskoj kući KOSSP-a "Zagreb" i povremeno sa mnom na poslu, da ne bude potpuno usamljena.

PLIZ, JAVITE SE!
mob. 098 179-1798 - Tanja

I fotke...

Fotke ne mogu s posla stavit pa ako moze nekome bi poslala na mail da stavi ovdje! A do tada ih mozete vidjeti ovdje http://www.kornjace.hr/forum/viewtopic. ... 7479#27479

Hvala
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Tajcy » pet stu 30, 2007 10:07 am

Jao kako slatki pesonja,ma predivna je. :)
Vjerujem da je već netko udomio to malo savršeno stvorenjce. :luv:
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la moxa » pet stu 30, 2007 10:53 am

Iskreno ne znam jesu li vec nasli udomitelje, ali mene srce boli kad je se sjetim, osvojila nas je na prvi pogled...
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la olja » pon pro 17, 2007 2:10 am

prekrasna je..... :wub: :rolleyes: :omg: :) :)
ja bi jee.... kad bi samo mogla!!!!! :sad:
never regret something that once made you smile
olja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ninocka » pon pro 17, 2007 6:59 am

kakva uha :spava:

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

Natrag na Oglasi i sve ostalo