Postao/la ZEKO RIO » pon ruj 08, 2014 6:55 am
ja da sam htijela imat kunica kupila bi ga si,sad ga imam jer si ga ti ostavio il ostavila na cesti! pitam se samo kako srca imas ostait zivotinjcu napustit na asvalt...nasla sam ga na cesti pokisulog preplasenog samog...primila sam ga u ruke,i bez razmisljanja odnjela doma,nisam imala srca samo proc,srce mi je pucalo od boli nad preplasenom zivotinjom,cijelu noc sam ga umirivala,bdjela nad njim,i prije nego sto je doslo jutro obecala sama sebi da se ovaj zekan vise nikad nece trest od straha da cu ga bas zato sto je napusten baz zato cu ga voljet jos vise,jest ce najkvalitetniju hranu,i bit ce sretan...ja sam inace vise tip za pse,nista neznam o kunicima,nisam mislila da cu brinut o jednom,jer si ti nisi vise htijeo,la brinut za zivotinju za koju si odgovoran! ja sam odgojila dobermana od 9 godina,maltezera,..ja sam se za svoje zivotinje koje sam kupila ja sam se o njima i brinula do kraja. samo da mi te je vidjet tko si? pitat pa sta te nije steglo u prsima kada si ga izbacila na cestu? ma...nisi vrijedna,vrijedan... to pisem prvom vlasniku mog Ria sta ga je sa 6,7 mjeseci ostavio na cesti i to pisem svima koji napustate vase zivotinje a da se ih ne zbrinete!!! nisi ti ni bio,bila vrijedna Riove prisutnosti,4 dana proucavam kupujem vodim veterinaru mazim educiram po netu dok se on opusteno sece drijema uziva slobodno po stanu...fascinirana da su tako zanimljive,fascinirana jer sam te noci kad sam ga nasla mislila koliko cu mu ljubavi dat ne ocekivasi koliko je ova zivotinja unjela ljubavi u moj zivot,zivot moje obitelji,cini nam svaki dan zanimljivim,uveseljava nas mislila sam kako ce on bit sretan samnom,u biti me iznenadio kako smo mi sretni s njim! obecala da ce ovaj kunic imat kvalitetniji zivot od tebe!jer ga on zasluzuje.....