Leonarda je napisao/la:Uvezi ove piljevine-ako se navikla na nju,nemoj uvoditi pelete jer su one tvrđe,a piljevina je ugodnija za sjediti.Znam po iskustvu iz svog zeke.A što se tiče mokrenja,ako obilježava teritorij posvuda može biti da su u pitanju hormoni.
ne bih se složila, peleti su higijenskija i zdravija opcija za zeku.. piljevina se natopi i lijepi za noge, i osim što smrdi, može nadražiti kožu na nogama i dovesti do žuljeva, dok se peleti samo pretvore u blato kad se smoče i u njemu više poslije ne sjede, a ne lijepi se
i ne smrdi ništa, pod uvjetom da se redovito mijenja, naravno.
inače primijetila sam da su u pravilu cure i neurednije, osim što ih znaju jako pucati hormoni.. Lola je i dan danas veća musavica od Rofla iako je davno sterilizirana, starija itd.. a tako i druge zecocure iz mog društva

ma ona je još mala i hormonalna, sve to što opisuješ je normalno, sve cure zekice koje znam su bile takve. nema to veze ni s piljevinom, ni peletima, jednostavno obilježava, nervozna je i sve želi istražiti.. do sterilizacije ne bude tu puno pomaka na bolje bojim se