Bibi je napisao/la:Mi smo Bicu vodili vodilicom kod babe u velikom dvoristu, nije bilo nikakvih problema.
Upravo to =)
Nkada ih nisam vodila na vodilicama,osim jednog jedinog puta kada sam ih izvela van,nije bilo problema,ali nisu imali kratke one vodilice,nego one dugačke,koje su lagane(a ne one teže za pse)..i više ih ne kanim upotrijebiti...htjela sam ih tamo odfurati,jer vidjela sam da ljudi vode zečeke u parkove,a tamo također šeću mačke i drugi psi...a moji zečeki ne vole biti pušteni u kući,jer roditelji kao roditelji ne daju da šeću po kući,makar su u mojoj sobi svaki dan,dok ne mogu biti vani....a moji zečeki su ti zečeki koji su naučeni na potpunu slobodu...
Ne znam d ali bi se preplašili ptica ili mačaka,jer kada su vani auti prolaze pored dvorišta,oni mirno leže na travi i ne mrdaju..kao i ptice koje slušaju svakodnevno..a mačke..žive već sa dvije..tako d asumnjam da bi se preplašili(iako na kanalu nikada nema mačaka,a kada bi se psi približavali,naravno d abi zečeke uzela u svoje ruke i odmaknula se daleko dok ne bi prošli...