Zapostavljeni kunic!!!trebam savjet!!

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la Megy » sub svi 16, 2009 23:50 pm

Mali napredak: nagovorila sam ju da uzme curicu i to najbolje iz Amazone...ako ga ipak ona kupi i odluci da ga nakon tjedan dana vise nezeli ja mogu uzet curku...nije mi bas najzgodnije sad prije ljeta ali sta cu i moji su rekli da moze, porasgovarat ce moja mama s njezinom a i ona ce doc u pon kod mene da joj pokazem matematiku i da vidi sto znaci imat kunica
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anci » ned svi 17, 2009 8:01 am

Megy je napisao/la:anci dala si sve od sebe i ucinila si najvise sto si mogla....puno ljudi bi samo okrenulo glavu....nemoj kriviti sebe vec budi ponosna na svoje djelo

hvala na podrsci,znam da niasm ja kriva i da sam dala sve od sebe ali ipak me nesto tisti kao da nisam ucinila dovoljno :sad: :sad:

Megy je napisao/la:I ja sam dospjela u slicnu situaciju....
Frendica zeli uzeti zeca a nemoze ni o kaktusu brinut kak spada...ja ju naravno uvjeram da nije zec za nju ali ona ne odustaje cak se i naljutila na mene....tvrdi da joj baka ima kunice i da je uz nju naucila sve o njima....pocela me cak uvjeravat da zekanima treba svaki dan kapat kapi u usi da se nebi razboljeli i da se moj i zeko od druge frendice linjaju zato kaj ih cesljamo, rekla je i da stvarno previse forsiramo sijeno i da mucimo svoje zekane time sto im nedamo da jedu pelete kad god pozele...i da sve sto pise na netu za nju je glupost i sluzi samo da bi se od naivnih ljudi izvukao novac

kapi u usi :blink: :blink: :blink: :blink: pa jel ona normalna :ljut: :ljut:
limjaju se zato sto ih cesljamo!?!?! pa kolčiko ona ima godina pa da misli da se kucni ljubimci linjaju zbog cešljanja
a ovaj dio: da sve sto pise na netu za nju je glupost i sluzi samo da bi se od naivnih ljudi izvukao novac..:uopce nerazumjem evo sve ovo sto pise na forumu ovi ljudi koji tekstove pisali i prevodili preko toga neizvlace nikakv novac :blink: :blink: :lud: :lud: :lud: JSTE VI SIGURNI DA SE ONA NEZEZA JER NI MOM BRATU OD 6 GODINA NEBI PALO NAPAMET KAPAT ZECU KAPI U USI???
Megy je napisao/la:Sad vi meni recite treba li takva osoba imat kunica?
Imate li neki savjet za mene?

NARAVNO DA NE
mozda da joj isprintas neke stvari sa foruma pa je pitas kakve novcane koristi imaju ljudi koji su to napisali
pa da skuzi da nije sve nainternwetu tu da bi se ljudima izvukli novci ako odluci doc na forum i to je velikiii napredak
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » ned svi 17, 2009 9:33 am

joj joj nema me jedan dan, a ovdje se drame odvijaju :(

anci - ti si predivna predivna djevojka i vjeruj mi drago mi je da ima takvih mladih ljudi, jer ono sto vidim po ulici me ne veseli, ali kad vidim nekoga tako zrelog i predanog, suosjecajnog ma srce mi se topi.

zbilja si napravila sve sto si mogla, vecina ljudi i ako ih tragedija dirne okrene glavu. malo njih ostane, a jos manje njih realizira pomoc. ti si u toj zadnjoj skupini i vjeruj mi, sve si napravila. dalje ovisi o sreci, a ja se nadam da je zeko rodjen pod sretnom zvijezdom i da ce sve ispasti ok.

megy - toj svojoj prijateljici (koliko godina ima?) isprintaj par istinitih prica sa zecova koje su zavrsile tragicno. da vidi u sto se upusta, pogotovo ako ne zna i ne zeli nauciti. zeko nije modni dodatak koji je in ovog ljeta...

a onda joj jos daj popis ljekova koje "mora" imati, (od pro-digesta, linexa do rodikolana) pa je mozda cijene uplase...ako pita gdje su tvoji - ti reci da si clan udruge i da udruga se brine da uvijek svi dobiju na vrijeme sto treba, a da bi se bilo clan udruge da treba imati adekvatno znanje :D eto ti ideja :) nadam se da ce upaliti, jer znam kako je to kad ti netko dodje sa idejom kak su super ti zecovi a ti znas da je ta osoba "nesposobna" to hendlat.

pache - legendo :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Megy » ned svi 17, 2009 14:31 pm

Ima 16 godina...za nju zeko je modni dodatak...imamo ga ja i moja best frendica a jos 3 nase zajednicke best frendice zele zeku....ali one su potpuno druga prica i njima bih uvijek dala Tobya na cuvanje a i on ih obozava...uglavnom ona sad misli da je imat zeca in, a to sto se za njega treba brinut i stalno ucit o njemu to je cista laz....razgovarat cu s njom jos o svemu tome...valjda cu nešto postic ako ne razgovarat cu s njenom mamom...drzite fige
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anci » ned svi 17, 2009 19:52 pm

zekica_poopy je napisao/la:joj joj nema me jedan dan, a ovdje se drame odvijaju :(

anci - ti si predivna predivna djevojka i vjeruj mi drago mi je da ima takvih mladih ljudi, jer ono sto vidim po ulici me ne veseli, ali kad vidim nekoga tako zrelog i predanog, suosjecajnog ma srce mi se topi.

zbilja si napravila sve sto si mogla, vecina ljudi i ako ih tragedija dirne okrene glavu. malo njih ostane, a jos manje njih realizira pomoc. ti si u toj zadnjoj skupini i vjeruj mi, sve si napravila. dalje ovisi o sreci, a ja se nadam da je zeko rodjen pod sretnom zvijezdom i da ce sve ispasti ok.

hvala na podrsci :dragi:
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » pon svi 18, 2009 9:26 am

anci ima li kakvih novosti?
Nadam se da cu ja veceras imat dobre vijesti......drzite fige!
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la pache » pon svi 18, 2009 9:46 am

Nula bodova , nitko se nije javio :sad:
....kad sam dobio par mandarina i malog belog zeca...27...
pache
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la anci » pon svi 18, 2009 10:13 am

pache je napisao/la:Nula bodova , nitko se nije javio :sad:

:sad: :sad: :sad: ja se nadam samo da je zeko dobro i da se dobro o njemu brinu pa gdje god bia :sad:

megy drzimo fige
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anci » sri svi 20, 2009 12:18 pm

megy imali novosti??
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » sri svi 20, 2009 13:20 pm

ima al sad sam u skoli...javim se navecer
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » sri svi 20, 2009 22:49 pm

Dakle...bila je u pon kod mene i naravno Toby joj je poceo davat puse....nju je bilo tolko strah da je vrisnula a on se prepo i gricnuo ju malo....a ja u sebi umirem od smijeha hehe
Rekla sam pred njenom mamom da uz zeku treba kupit I paket prve pomoći koji kosta 300 kn...hehe....
Rezultat: danas je ljuta cijeli dan jer joj je mama rekla da zeca moze dobit kad nauci brinut o kaktusu i redu u sobi.

Nadam se da sam uspjela i. Da se nece predimislit
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » sri svi 20, 2009 22:57 pm

Megy je napisao/la:nju je bilo tolko strah da je vrisnula a on se prepo i gricnuo ju malo....a ja u sebi umirem od smijeha hehe

Rezultat: danas je ljuta cijeli dan jer joj je mama rekla da zeca moze dobit kad nauci brinut o kaktusu i redu u sobi.

;D ;D ;D kako sam se slatko nasmejala ovome ;D ;D ;D
cudi me da se posle svega toga ne boji zeceva :P
Hey barem si doprla do njene mame ako ne do nje :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » sri svi 20, 2009 23:04 pm

Pa i boji se al nezeli ispast glupa jer sve moje curke Tobya obozavaju a i on njih
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » sri svi 20, 2009 23:12 pm

Pa onda si uspela :lalalala: :dragon:
Jer kolike su sanse da ona na kvarnjaka uzme zivotinju koje se boji + joj njeni nedaju pare za nju... :lud:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Berny » sri svi 20, 2009 23:59 pm

ajme strasno je sta ovi blizanci rade na pocetku price moram priznat jako me sokiralo :sad:
Berny
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan