Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Megy je napisao/la:anci dala si sve od sebe i ucinila si najvise sto si mogla....puno ljudi bi samo okrenulo glavu....nemoj kriviti sebe vec budi ponosna na svoje djelo
Megy je napisao/la:I ja sam dospjela u slicnu situaciju....
Frendica zeli uzeti zeca a nemoze ni o kaktusu brinut kak spada...ja ju naravno uvjeram da nije zec za nju ali ona ne odustaje cak se i naljutila na mene....tvrdi da joj baka ima kunice i da je uz nju naucila sve o njima....pocela me cak uvjeravat da zekanima treba svaki dan kapat kapi u usi da se nebi razboljeli i da se moj i zeko od druge frendice linjaju zato kaj ih cesljamo, rekla je i da stvarno previse forsiramo sijeno i da mucimo svoje zekane time sto im nedamo da jedu pelete kad god pozele...i da sve sto pise na netu za nju je glupost i sluzi samo da bi se od naivnih ljudi izvukao novac
pa jel ona normalna
JSTE VI SIGURNI DA SE ONA NEZEZA JER NI MOM BRATU OD 6 GODINA NEBI PALO NAPAMET KAPAT ZECU KAPI U USI???Megy je napisao/la:Sad vi meni recite treba li takva osoba imat kunica?
Imate li neki savjet za mene?

eto ti ideja
nadam se da ce upaliti, jer znam kako je to kad ti netko dodje sa idejom kak su super ti zecovi a ti znas da je ta osoba "nesposobna" to hendlat.

zekica_poopy je napisao/la:joj joj nema me jedan dan, a ovdje se drame odvijaju :(
anci - ti si predivna predivna djevojka i vjeruj mi drago mi je da ima takvih mladih ljudi, jer ono sto vidim po ulici me ne veseli, ali kad vidim nekoga tako zrelog i predanog, suosjecajnog ma srce mi se topi.
zbilja si napravila sve sto si mogla, vecina ljudi i ako ih tragedija dirne okrene glavu. malo njih ostane, a jos manje njih realizira pomoc. ti si u toj zadnjoj skupini i vjeruj mi, sve si napravila. dalje ovisi o sreci, a ja se nadam da je zeko rodjen pod sretnom zvijezdom i da ce sve ispasti ok.

pache je napisao/la:Nula bodova , nitko se nije javio
ja se nadam samo da je zeko dobro i da se dobro o njemu brinu pa gdje god bia

Megy je napisao/la:nju je bilo tolko strah da je vrisnula a on se prepo i gricnuo ju malo....a ja u sebi umirem od smijeha hehe
Rezultat: danas je ljuta cijeli dan jer joj je mama rekla da zeca moze dobit kad nauci brinut o kaktusu i redu u sobi.
kako sam se slatko nasmejala ovome

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.