Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Megy je napisao/la:anci dala si sve od sebe i ucinila si najvise sto si mogla....puno ljudi bi samo okrenulo glavu....nemoj kriviti sebe vec budi ponosna na svoje djelo
Megy je napisao/la:I ja sam dospjela u slicnu situaciju....
Frendica zeli uzeti zeca a nemoze ni o kaktusu brinut kak spada...ja ju naravno uvjeram da nije zec za nju ali ona ne odustaje cak se i naljutila na mene....tvrdi da joj baka ima kunice i da je uz nju naucila sve o njima....pocela me cak uvjeravat da zekanima treba svaki dan kapat kapi u usi da se nebi razboljeli i da se moj i zeko od druge frendice linjaju zato kaj ih cesljamo, rekla je i da stvarno previse forsiramo sijeno i da mucimo svoje zekane time sto im nedamo da jedu pelete kad god pozele...i da sve sto pise na netu za nju je glupost i sluzi samo da bi se od naivnih ljudi izvukao novac
Megy je napisao/la:Sad vi meni recite treba li takva osoba imat kunica?
Imate li neki savjet za mene?
zekica_poopy je napisao/la:joj joj nema me jedan dan, a ovdje se drame odvijaju :(
anci - ti si predivna predivna djevojka i vjeruj mi drago mi je da ima takvih mladih ljudi, jer ono sto vidim po ulici me ne veseli, ali kad vidim nekoga tako zrelog i predanog, suosjecajnog ma srce mi se topi.
zbilja si napravila sve sto si mogla, vecina ljudi i ako ih tragedija dirne okrene glavu. malo njih ostane, a jos manje njih realizira pomoc. ti si u toj zadnjoj skupini i vjeruj mi, sve si napravila. dalje ovisi o sreci, a ja se nadam da je zeko rodjen pod sretnom zvijezdom i da ce sve ispasti ok.
pache je napisao/la:Nula bodova , nitko se nije javio
Megy je napisao/la:nju je bilo tolko strah da je vrisnula a on se prepo i gricnuo ju malo....a ja u sebi umirem od smijeha hehe
Rezultat: danas je ljuta cijeli dan jer joj je mama rekla da zeca moze dobit kad nauci brinut o kaktusu i redu u sobi.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.