Dragi moji,
Nisam se odavno pojavljivala na forumu, jer sam imala veoma ispunjen zivot, a i dosta problema. Sad sam jos i ostala bez posla. Zato i imam vremena da se pojavim ovde i da Vam kazem da moji kunici su ispastali zbog mog nemanja vremena i ne postizavanja da sve uradim.
Zeke su u jednoj sobi i to po dvoje u kavezima (imam ih 4 ako se secate). Ne mogu da ih pustim izvan sobe jer se bojim mojih kuca kojih imam troje. Soba je jako mala i to je u stvari moja soba za ucenje. Posto mi je posao oduzimao sa prevozom oko 10 sati, ucenje 3 sata i kuce po 2 sata, ja nisam mogla kunice da pustam svaki dan napolje. Poenta je sto moram da ih pustam naizmenicno, jedan par, pa drugi jer bi se inace pobili.
Mora da im je bilo jako dosadno dok sam ja na poslu, jer nisu imali sta da zvacu i u kavezu su. Ja bi im ostavljala seno, ali to je samo jedna kugla za 10 sati. Nemojte me pogresno shvatiti ali oni su imali i najbolju hranu i najbolje seno, ali samo su bili malo na slobodi. Uzaaaaas! Grize me savest. I jos pored toga sam bila cesto bolesna.
Moje zeke su zdrave, ali zbog mog ne informisanja o ishrani, mogli su da se razbole jer su cesto jeli jabuke.
Sve u svemu ja sad ne radim pa ce biti cesce napolju, tj, svaki dan.
Razmisljala sam cak da ih udomim, da bi im neko mozda pruzio bolji zivot i vise slobode. Ali pomisao da mogu da dodju u pogresne ruke, me plasi. Ovde im barem niko nece nauditi i mirni su do kraja zivota.