upoznavanje :)

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

upoznavanje :)

PostPostao/la butji » uto lis 21, 2008 21:53 pm

cao, zecoljupci!!!! :)

slucajno naleteh na ovaj forum, koji je by the way ODLICAN! i tek kad sam procitala sve teme iz ovog dela za pocetnike, rekoh da napisem i ja nesto.. :)

moj Zekan sad ima nekih 7 meseci, zdrav je, veseo, obozava da se igra, mazi se samo kad se njemu to hoce, pomalo je bezobrazan, nekad kaki po sobi, ali pre svega je PRESLADAK! :)

moja soba vise nije moja, nego je njegova..penje se po krevetu, zavlaci po policama, spava na knjigama, njuska sve zivo, krije se iza ormana, on je pravo malo cudo, mogla bih danima da sedim i da ga posmatram..

smislio je cak svoju malu igru, imam policu na cetiri sprata, na koju se on redovno penje..na pocetku je lezao na prvoj, pa se posle trudio da skoci na drugu, kad je i to uspeo, cilj mu je bila treca..posto je bila previsoka, Zekan je shvatio da do nje moze doci samo preko kreveta..na kraju se i na nju popeo i onda sam tek shvatila u cemu je poenta..on je pokusavao da dohvati kesu sa hranom koja je bila na cetvrtoj..pametnica moja.. :)

takodje je presladak kad hoce da se popne na krevet, a ja malo podviknem i on stane kao da nista nije hteo, no cim okrenem ledja, hop, on je gore.. :) kao neko malo bezobrazno dete.. :)

uh, malo sam ugnjavila, ali sta da radim, kad ga obozavam i sad imam s kim to da podelim... :)

pozdrav zekoljupci!! ;)
butji
Kunić
Kunić

PostPostao/la Charlie » uto lis 21, 2008 21:57 pm

:welcome:

slobodno pitaj sve što te zanima

i stavi slike Zekana u "moj zeko"
slika
Charlie
Moderator
Moderator

hvala!

PostPostao/la butji » sri lis 22, 2008 8:41 am

trenutno nemam nikakvih pitanja, pazljivo sam procitala skoro sve sto ste pisali...i mogu reci da je dosta temeljno uradjen forum, svaka cast!
prava stvar za nas pocetnike zecoljupce..
butji
Kunić
Kunić

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan