Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
proserpine je napisao/la:Posto se niko ne javlja, a ja stvarno ne znam sta da kazem u vezi zubica, jer nemam iskustva, samo cu ti reci da zeko mora da jede. Ako ne jede nista sam, onda moras na spricu, a ukoliko je samo sijenu u pitanju, trebao bi poceti jesti kada se malo oporavi od skracivanja kutnjaka, pretpostavljam da ga boli. Je li danas ista bolje stanje?
proserpine je napisao/la:Je li ima kuglica i kakve su? Ja kad vidim da moj nije sijeno bas puno jeo u toku dana, stavljam mu pod njuskicu i onda on to pregrize i onda sam pocne jesti, nekad mislim da se previse razmazio![]()
Sto se tice pospanosti, proci ce, ipak je sve to bilo stresno za njega. Na kraju krajeva najbitnije je da jede bilo sta i da kuglicari. Drzim fige da se zeko sto prije oporavi
Lady Stardust je napisao/la:lako moguce da slini od operacije a i treba mu nekoliko dana da dođe u normalu
nudi mu mekano i zeleno a sijeno ce poceti nakon nekoliko dana samo moras forsirati, njega i suhu tvrdu hranu pocne jesti zadnje jer jos uvijek misli da ga boli
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.