stigla čak dva zeca

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la ju-ju » sri tra 22, 2009 3:16 am

:welcome: dobro nam dosle cure!
prelijepe su
puno strpljenja, naucice one mnogo lijepih stvari
u to sto odredis da je wc sakupljaj kuglice i maramice sa urinom i sigurno ce za neko vrijeme nuzdu obavljati samo tu. ako odaberu drugo mjesto, ti slijedi njihov izbor.
moj savjet: ne pustaj puno vani dok ne nauce na wc jer ce ponovo piskiti na svako mjesto gdje to vani urade. mislim redovno ih pustaj svakodnevno ali na krace vrijeme i u tvojoj blizini, pa nazad u kavez pa kasnije opet itd.doduse ja imam jednog zeca ali valjda je isto i sa dva.osim sto su lijepi neka ti budu i uredni i disciplinovani. :wink:
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Foxy » sri tra 22, 2009 8:29 am

Dobrodošle! :)
Ekipica je super.... Vidim da je i kod vas žuto bijela kombinacija kao i kod nas... ;D ;D Divno, kao da gledam umanjene Medenu i Zvonka... ;D
Slažem se sa ju-ju... Treba puno strpljenja... Pomalo dok se bebe nauče na red... Mene i dan danas toliko veseli kad vidim moje zvijeri u wc-iću da to nije normalno... ;D
Budući da nisi 100% sigurna u spol, pripazi na to i pokušaj utvrditi njihov spol, još su malene, pa nije frka i ima vremena, ali ne bilo dobro da se nešto zakomplicira... :blush:
Puse bebama :zeko3:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la marellica » sri tra 22, 2009 11:39 am

hvala svima
stvarno su slični tvojima, Foxy. baš su slatki.
još jedno pitanje. koliko često im treba davati malt pastu?
marellica
Kunić
Kunić

PostPostao/la ju-ju » sri tra 22, 2009 14:03 pm

izvini, ja o malt-pasti nista ne znam, mi to sijenom, mrkvom i bananom rjesavamo :wink:
ali dok ne budes bila sigurna u spol, pitaj pero i megi kako da napravis gace za zeca! :D
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kunić Leopold » sri tra 22, 2009 15:30 pm

Čini mi se da su jako mladi, maltica se daje nakon 6 mjeseci života, za sad nema potrebe za njom.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pero & Megi » sri tra 22, 2009 17:07 pm

ju-ju je napisao/la:pitaj pero i megi kako da napravis gace za zeca! :D

:DDDD
Malticu,kao što je rekao Leopold,nemoj davati još,jer su premali.
Zasada neka papaju puuuno sijena.
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la marellica » sub tra 25, 2009 23:02 pm

hvala na odgovorima.
ima još jedno pitanje.
bijeli zeko sasvim normalno pije vodu iz pojilice, a smeđi je toliko grize da je to strašno. cijelu ju je izgrizao. proizvodi groznu buku i noću uopće ne možemo spavati. što napraviti?
marellica
Kunić
Kunić

PostPostao/la pudding » ned tra 26, 2009 0:49 am

stoji li pojilica izvana ili iznutra?
ako je iznutra,stavi je van,a onu cjevcicu stavi unutra,tako je nece moc gristi...
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kunić Leopold » ned tra 26, 2009 9:29 am

Da se nije zaštopala?
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Tupko » ned tra 26, 2009 13:53 pm

joj tek sad sam vidjela slikice, prekrasni su ti zekani!! pogotovo ovaj bijeli, ja sam slaba na snježne zekane :blush:
i moja je grizla pojilicu prije, a nije bila zaštopana ni ništa, curici je bilo dosadno pa se igrala :D sad sam joj stavila brdo igračaka unutra i ne dira više pojilicu, ima drugog posla :) probaj, možda upali! :wink:
24
slika
Tupko
Zečić
Zečić

PostPostao/la marellica » pon tra 27, 2009 17:28 pm

ma da...grize baš cjevčicu od pojilice, a stavila sam joj neke igračke, čepove u gajbu i s njima se ne igra. a ne vjerujem da je zaštopana kad bijela pije sasvim normalno.
a što se tiče malt paste...ipak sam im malo dala. puštam ih van, a kako imam ogroman tepih, stalno ga grickaju i vidim u kuglicama dlake pa me to brine.
marellica
Kunić
Kunić

PostPostao/la marellica » pon tra 27, 2009 17:41 pm

zašto piški jako, jako gusto? uopće mu mokraća nije prozirna, nego tamno žuta. ima li neku bolest?
marellica
Kunić
Kunić

PostPostao/la dHarma » pon tra 27, 2009 17:47 pm

marellica je napisao/la:zašto piški jako, jako gusto? uopće mu mokraća nije prozirna, nego tamno žuta. ima li neku bolest?

mislim da mu nije nista jer njima i jeste zuta mokraca a ne providna.. a potamni kada malo odstoji..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » pon tra 27, 2009 17:58 pm

marellica je napisao/la:zašto piški jako, jako gusto? uopće mu mokraća nije prozirna, nego tamno žuta. ima li neku bolest?

ako vuche to zhuta na belo, ima vishak kalcijuma..nisam upucena, pa ne znam koliko je star, ali ako je mali to je normalno..ako je stariji izbaci toliko kalcijuma iz hrane.
i mokraca im nikad nije providna.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan