Tema je ponovo Pika, posto je Piki sad vec jedan veliki i potpuno zdrav zec

Ono naduveno oko smo sredili sa kapima i vidcem, ona sad ima 5 meseci, e sada sam juce primetio zube koji izgledaju ovako http://imageshack.com/a/img809/3653/8iuu.jpg
Ne znam da li se sa slike i koliko vidi, ali u poredjenju sa Pikijevim zubima koji su savrseni Pikini mi izgledaju preraslo, kao i da je levi zub malo duzi i nakoso... takodje ima kao linijicu od 1-2mm onako belog pri dnu zuba, kao diskoloracija, odnosno, kao da tu zub nije providan, ne znam kako bih blize objasnio, vidi se na slici kada se zagleda.
Pitanje je, sta raditi? Jede normalno, dobija seno. Da li mislite da ce uz neko pojacano grickanje da se to poravna i potroši ili mora na sečenje?
Problem broj 2- pre nedelju dana otprilike, imala je nekakav napad. Samo se srusila u kavezu, zadnje noge ispruzila, pokusavala da se vuče na prednjim, oči na pola, kao da jedva ima snage, toliko je ozbiljno izgledalo da sam mislio da umire. Nije isto ali je izgledalo priblizno ovome http://www.medirabbit.com/EN/Neurology/ ... ra%203.jpg To je trajalo 20ak sekundi, otvorio sam kavez i nekako je izasla napolje i sledecih 3-4 minuta je bila kao pijana, teturala na levo, kao da ce svakog trenutka da se prevrne i nakon toga apsolutno normalna. Kroz 20 minuta je bila kod veterinara (Vlada iz NS) koji je po mojoj prici pretpostavio da je epilepsija, rekao da pratimo da li ce opet i koliko cesto da se desava, pa cemo da vidimo sta i kako. Ja od tada, kao ni pre toga nisam video da joj se to desilo, s time sto mi nije ceo dan pred ocima tako da realno to moze da se desi, a da ja i ne vidim... Prosto, zanimaju me misljenja po ovom pitanju iskusnijih sa foruma.

Hvala svima unapred i zaista imam potrebu da se zahvalim svim ucesnicima foruma, pogotovo "znalcima" jer da nije ovog foruma, saveta i iskustava sa njega, sve bi bilo mnogo mnogo teze za ljude koji imaju kunice jer je veterinarska "podrska" ovde kod nas prilicno oskudna, iako veterinara Vladu kod kojeg ih ja vodim smatram jednom od boljih solucija po pitanju kunica.
Pozdrav svima i srecna Nova!