Stavljam mu piljevinu za podlogu, bez nje bi mi se klizao po dnu kaveza. Gajbicu sam kupila najveću u pet shopu, kažem nisam mjerila ali je dosta velika, bar zasada on ima dovoljno mjesta. Vrata se otvaraju prema gore tako da nema straha da će šapicama zapeti za njih pri izlasku iz gajbe.
Jučer sam mu čistila gajbu tako da sam ga morala izvaditi van, nije mu baš bilo drago, ali kad je izašao optrčao je cijeli dnevni boravak, naravno najviše je bio na tapetu jer je na parketu klizao. Najbolje je bilo kad se dizao na stražnje nogice da bi frajer promotrio što ima na kauču.
Jučer sam mu stavila i dvije igračkice, kupila sam za mace lopticu sa zvoncem unutra i valjak isto tako sa zvoncem. Njemu je bilo super, sinoć je to kotrljao po gajbici, i jutros, boli nas glava od toga

, ali on je tako sladak dok to kotrlja i gurka.
Sinoć sam mu isto skoro cijelu večer dok nisam otišla u krevet držala otvorena vrata, nije izašao, ali je par puta promolio glavu van.
Danas ću isto tako napraviti, izvlačit ću ga iz kaveza samo kad je potrebno zbog čišćenja, u ostalim slučajevima neko on sam bira kad će van a kad neće.
Za sada, kćer mi je nježna prema njemu, u biti kao da ge se i boji, jučer joj je ponjušio prstić (odmah dođe do rešetaka kad se ona približi gajbici) a ona se rasplakala da ju je ugrizao. Naravno da nije, ja sam bila pokraj nje, ali eto. Bolje da je i tako nego da ga navlači

.
Moram priznati da kad sam ga izvlačila sam se dobro namučila jer sam htjela biti pažljiva i oprezna ali sam mu jedva stavila ruku pod stražnje nogice, kako mlati s njima, ima i dobre kanđice na stražnjim nogicama, ogrebao me po ruci. To će vjerojatno trebati kratiti s vremenom ali se za sada još ne bi upuštala u tu avanturu, tek je stigao.
Isto tako i određivanje spola će pričekati neko vrijeme jer mi teta u dućanu nije rekla. A i nekako više vjerujem sebi, pogotovo otkad sam pročitala ovdje upute kako odrediti spol.