Poklanjam kunića

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Poklanjam kunića

PostPostao/la Chester » sri kol 24, 2011 9:04 am

Kunić je ženkica, stara 12 mjeseci, bijele boje sa crnom mrljom na leđima i oko očiju, mazna, umiljata, traži dobru dušu koja bi je udomila. Jako je mirna, strpljiva, a ujedno se voli igrati. S obzirom da sam u nemogućnosti držati toliko kunića ( imam ih još 3 ), voljela bih da je uzme neko ko voli kuniće i zna nešto o njima.
J sam u Samoboru, pa mi se slobodno javite!

Slike:
http://imageshack.us/g/571/fotografija0004.jpg/
Chester
Kunić
Kunić

Re: Poklanjam kunića

PostPostao/la zeko Simba » sri kol 24, 2011 9:11 am

Premjestila sam oglas u ovj podforum jer tu spada. Možeš molim te pojasniti radi čega ne možeš imati 4 kunića? Mislim da li se tuku, napadaju..... Kojeg su spola ostali? Ja ih imam 4, trenutno 6, a imam i ostalih ljubimaca, pa svi funkcioniramo. Govorim ti to jer možda nije nužno udomljavanje, možda bi se mogli organizirati tako da ostanete na okupu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Chester » sri kol 24, 2011 10:54 am

Stvar je u tome što nemam dovoljno gajbi, a ne želim ih kastrirati. Imam ženkicu, mužjaka i 4 bebe, koje su sad stare 2 mjeseca. Ne znam da li ih po zimi mogu držati vani, jer unutra nemam dovoljno mjesta?

Još bi trebala dati na udomljenje i te 2 bebice, a 2 bi ostale sa mnom, žao mi se odvojiti od njih, premedeni su.
Chester
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » sri kol 24, 2011 11:06 am

Udomljavas kunica jer nemas mjesta a ne zelis sprijeciti potomke? cemu to? i jos ih drzati po zimi vani zbog toga.pa nek netko drugi onda rjesava situaciju sa nedostatkom mjesta? kao da nema dovoljno kunica koji zaista iz nužnosti trebaju novi dom.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la littlebunny » sri kol 24, 2011 11:41 am

da znači udomljavaš ih,a ostavljaš ih da se pare..spriječi da se pare ako ih nemaš gdje držati i ako ih misliš udomljavat.a dvije bebe poklanjaš,a dvije ostavljaš jer su slatke,pa poslije kad ih se "zasitiš" i njih ćeš poklanjati..
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sri kol 24, 2011 15:06 pm

Ajme meni, pa na taj način ih nikada nećeš ni moći držati toliko. Zar ne znaš da će i te bebe uskoro narasti i međusobno napraviti bebe, što je posebno pogubno za njihove potomke jer će najvjerojatnije imati ozbiljne genetske greške koje će se odraziti najviše na njihovo zdrastveno stanje. Kastracija tj sterilizacija kunića koji žive zajeno podiže kvalitetu njihova života. Nema ljepšeg nego vidjeti ih kako zajedno uživaju, maze se i paze. Zamisli samo kako bi tebi bilo da si zaljubljena u nekoga i on u tebe, a ne možeš do njega, nego ga stalno možeš gledati samo kroz prozor. Gadna situacija, zar ne?
Nemoj biti sebična i pruži svojim kunićima najbolje što možeš. To svakako nije to što ti radiš, rješavaš se mame kako bi mogla zadržati njezinu dječicu. I što kada dječica naprave dječicu, pa oni svoju dječicu, pa tako unedogled??? Udomljavati bez kraja, uz toliko kunića koji su bez doma? :tsnd:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » pon ruj 05, 2011 15:45 pm

Šta je bilo s ovim na kraju?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Nera » uto ruj 06, 2011 8:14 am

vjerojatno se osjećala napadnuto pa se nije više vraćala na forum.. :dry:

ali po ovim slikama mi se čini da taj isti zeko još uvijek traži udomitelja: http://www.njuskalo.hr/udomljavanje-ostalo/poklanjam-kunica-oglas-3440435
Nera
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » uto ruj 06, 2011 13:02 pm

A joj, ne volim oglašavanje životinja na Njuškalu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.