Postao/la Leo.s » uto ožu 22, 2011 17:13 pm
Evo,već sam nešto napisala ali na krivom mjestu,pa ću krenuti ispočetka..Eto,na moju veliku žalost,i dečko i ja smo dobili alergijsku astmu na kunića a pošto smo dobili malu bebu prije nepuna 3 mjeseca,a astma je nasljedna,jednostavno sam prisiljena dati zekana udomiti jer mi se ne riskira,ipak je mala beba u pitanju..
Zekan je lavljoglavi patuljasti kunić,sivi je,stavit ću slikicu kad skužim kako,sad ću samo napisati neke info..Živimo u Rijeci,zeko će 12.8. napuniti 2 godine,sivi je sa bijelim trbuhom i šapicama,velika je maza,jako se voli češkati..Zadnja 3 mjeseca je u gajbici,puštamo ga kasno navečer nekih 3-4 sata bude vani,ne možemo zbog bebe drugačije a do prije 3 mjeseca nam je bio stalno,po cijele dane pušten,nikada ga nismo zatvarali..i divan nam je bio..od namještaja nam ništa nije izgrizao,mislim da mi je pregrizao samo punjač od moba,stvarno nema naviku glodati po stanu..naučen je piškiti u wc koji je u gajbici a tu i tamo kugličari po stanu ali stvarno jako malo..naučen je na sijeno.mrkvicu,jabuku i navečer mu stavim cuni crispy ili voćnu hranu koju kupim rinfuzo..ma zekan je stvarno jako,jako dobar...neznam šta bih rekla.srce me boli ali stvarno nemam drugo riješenje,jednostavno nemam jer ne bih htjela da mi kćer razvije neku alergiju..eto,ako sam nešto zaboravila,slobodno pitajte,pustit ću i broj a slikicu ću stavit,samo da proučim kako..
moj broj je 095-571 9111
Pozdrav svima