Askica

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Askica

PostPostao/la kristinans » ned tra 17, 2011 11:04 am

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Ovo su samo neke od mnogobrojnih slika koje imamo :)
Zadnja izmjena: kristinans; pon lip 27, 2011 14:18 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Re: Astor-(Pit Bull) i siroce Aska(mesanac)

PostPostao/la dollypony » ned tra 17, 2011 11:43 am

lepi su oboje!! :blush:
Astor se vidi da je fino usukan i uziva :zekoo3:
jesu se i Aska i on upoznali? :zeko5:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la kristinans » ned tra 17, 2011 11:47 am

Njuskao je on nju izdaleka i cvileo,nesmemo blizu jer ne znam da li je mala sterilisana mada predpostavljam da jeste cim nije imala mlade a dosta vremena provodi van. Znam da bi je Astor 100% prihvatio pogotovo sto je zenkica. Astor je svacija maza,samo je u igri grub al nije on kriv sto je tezak i velik :D Ali zato kada je muzijak neki u pitanju bolje da se svi okolo sklanjaju,moj momak ume dobro sa njim i posto je jaci od mene lakse ga vodi na povodac dok ja letim bukvalno za njim ne mogu ga obuzdati koliko je jaci od mene Astor kad cimne to je strasno :zeko7: .
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dollypony » ned tra 17, 2011 11:50 am

hehe ;D jasno :)
lepo je sto se brines i o njoj i sto razmisljas i o mogucim posledicama :zekoo3:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » ned tra 17, 2011 14:56 pm

Predivni su oboje.

Ne vjerujem da je malena sterilizirana. Tko bi to obavio? Nema mlade jer ima sreće da je u prvom tjeranju nije nitko "dohvatio". Sada je doba parenja i trebalo bi razmisliti o tome da joj se sredi negdje sterilizacija.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » ned tra 17, 2011 15:14 pm

Kujica je neciji pas bila to garantujem jako je pametna i vec zna ,,komande,,,samo sto verovatno nije sterilisana,volela bi da je udomim negde ali isto tako bi mi i puno nedostajala ali bi svakako bila srecnija u toplom domu sa puno ljubavi nego ovako. Sterilizacija kosta raspitivala sam se nigde nece da urade bez naplate :sad: a toliko se trudim oko nje,u decembru je bila bolesna pa sam je lecila antibioticima sada je ok. tacnije imala je upalu pluca tada i balavila je mnogo... do sada se sve sredilo zdrava je kao dren :)
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » ned tra 17, 2011 15:31 pm

Koliko košta sterilizacija kod vas? Pitaj neku udrugu da li imaju akcije steriliziranja pasa po sniženim cijenama.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » ned tra 17, 2011 15:48 pm

Ima jedna udruga ali ja takvim ljudima ne bi dala psa pa ne znam sta da je,jer su srecniji na ulici nego tamo uverila sam se i sama,pokusacu ja sama da je udomim i dalje,ako ne uspem napisala bi oglas u udomljavanju na forumu.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned tra 17, 2011 16:03 pm

Mislim da je zeko Simba mislila da je preko neke udruge pokusas besplatno ili jeftinije sterilizirati :wink: ...kod nas ima takvih udruga pa mozda ima i kod vas. Svakako probaj sa oglasima,sto pateticniji oglas,to bolje,ljudi padaju na patetiku,uvjerila sam se i sama ;D ....ljudima ce je bit lakse udomit mozda kad je vec sterilizirana pa se nadam da postoji nesto takvo kod vas.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » pon tra 18, 2011 13:55 pm

Raspitala sam se postoji mogucnost da sterilisu upola cene ali bi pas nakon toga ostao kod njih i oni bi dalje brinuli o njoj i to samo par dana,nakon toga bi je odveli u sinteraj sto se meni nikako ne dopada :sad: Nisam ni ja pametna sta da radim,mama mi je govorila da je ostavim neka je napolju jer je srecna a de moze pas lutalica biti srecno bez posvecene ljubavi i paznje svakodnevne?! Nikako... Ipak cu pokusati u naj skorije vreme da joj pronadjem topao dom gde ce imati svu ljubav i paznju,ali to ce verovatno potrajati niko ne zeli lutalicu :sad: svi zele rasne pse a ne mesance,a ona je tako divna i posebna i veoma pametna.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » pon tra 18, 2011 14:04 pm

Ima ih sto zele i mjesance bez brige ;)....samo je oglasi na sto vise mjesta naravno ako imas volje,ne iziskuje to tako puno vremena.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » pon tra 18, 2011 14:49 pm

Imam volje i zelje jer jako volim zivotinje,da imam uslova naj radije bi je udomila kod sebe, moj momak ima vec Astora i jednu zenku retrivera koja ne podnosi pse zenke takva je od malena bila,inace bi je on udomio da moze jer je jako veliki ljubitelj svih vrsta zivotinja.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Marta » pon tra 18, 2011 15:11 pm

ne živim dugo u novom sadu, ali u poslednje vreme sam se raspitivala o azilima i udomljavanju (pas je srećno udomljen preko prijateljskih veza :wink: ) i psi se ovde ubijaju naveliko! neverovatno koliko "azila" može biti štetnije za životinje nego da su na ulici.
mislim da je najbolja varijanta da je uslikaš, napišeš neki lep tekst-pa da oglasiš gde god stigneš. ako treba pomoć-javi.
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » pon tra 18, 2011 16:16 pm

Općenito je situacija u Srbiji katastrofalna što se tiče tih stvari. Ja ne mogu ni pogledati stvari koje se rade tim nedužnim životinjama, ali sam jako dobro upoznata situacijom. Znači nikako je dati u azil, samo pokušati "isposlovati" neki popust na sterilizaciju
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la kristinans » uto tra 19, 2011 8:31 am

O tome sam ja i pokusavala da vam kazem samo nisam bas direktno jer mi se sve srce stezalo,sta sve rade zivotinjema to je strasno!Nepada mi napamet da im dam psa,objavila sam na par mesta oglas sa slicicom pa cu videti kako ce se pokazati ako ne bude pomaka nekih 7dana pomocicete mi vi,evo sada je vidim sa prozora mase repicem i gleda me sicicu da je nahranim i izmazim,a joj samo koliko ima buva to je strasno jadnicak,ja kad god je mazim ubijem ih pa nezna im se broj,imala je i ogrlicu protiv buva ali nista nije pomoglo... :sad:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan