Ovo su samo neke od mnogobrojnih slika koje imamo

Moderator/ica: vini

Ali zato kada je muzijak neki u pitanju bolje da se svi okolo sklanjaju,moj momak ume dobro sa njim i posto je jaci od mene lakse ga vodi na povodac dok ja letim bukvalno za njim ne mogu ga obuzdati koliko je jaci od mene Astor kad cimne to je strasno
.
jasno 
.gif)

a toliko se trudim oko nje,u decembru je bila bolesna pa sam je lecila antibioticima sada je ok. tacnije imala je upalu pluca tada i balavila je mnogo... do sada se sve sredilo zdrava je kao dren 

...kod nas ima takvih udruga pa mozda ima i kod vas. Svakako probaj sa oglasima,sto pateticniji oglas,to bolje,ljudi padaju na patetiku,uvjerila sam se i sama
....ljudima ce je bit lakse udomit mozda kad je vec sterilizirana pa se nadam da postoji nesto takvo kod vas.
Nisam ni ja pametna sta da radim,mama mi je govorila da je ostavim neka je napolju jer je srecna a de moze pas lutalica biti srecno bez posvecene ljubavi i paznje svakodnevne?! Nikako... Ipak cu pokusati u naj skorije vreme da joj pronadjem topao dom gde ce imati svu ljubav i paznju,ali to ce verovatno potrajati niko ne zeli lutalicu
svi zele rasne pse a ne mesance,a ona je tako divna i posebna i veoma pametna.

) i psi se ovde ubijaju naveliko! neverovatno koliko "azila" može biti štetnije za životinje nego da su na ulici.

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.