Nuni znam da izbacujem vec skoro staru temu, ali je uvek nova za svaku novu koja se sterilise...
Molim te, napisi mi kako si prosla sa njom prvu noc i prvi dan. Da li ju je puuuno bolelo, postoji li nesto za umanjenje bola, da li moram sa njom biti non stop jer u ponedeljak moram na posao, a da ne bi bilo nekog problema, da nedjem nekog da je pricuva.
Kako sa Krckom, njih dvoje imaju jedan kavez. I oduvek su zajedno. Sada sam ih razdvojila jer je ona jako agresivana samo ga napada i skoro da mu je sve dlake sa ledja pocupala, pa ih jos i jede koliko vidim.
E sada, kada sam ih malo spojila dok sam sredjivala kavez, toliko su se ljubili da mi se srce steglo. Kao pravi zaljubljeni na silu odvojeni par.
Dakle, kada mogu ponovo da je spojim sa Krckom, posto ce mi njihovo odvajanje stvarno predstavljati problem i fizicki i ovako?Da li je Masa primala antibiotike i koliko dugo?
Kako treba da izgleda taj zavoj i na koliko se skidaju konci?
Idem kod Vlade veta koji jeste da ne zna puno o zekama ali jeste obavio dosta sterilizacija, uz to dve musemarinine i jednu koja je preko nje udomljena, i sve je bilo ok. Ali ja se ipak bojiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm!!!!! On ce da uradi sve sto mu kaze, jeste da je kod njega prljavo i grozno, ali ce sve srediti za nju. STa jos!!!!?/?
Nekako mi je lakse kada mogu da nadgledam i sve kontrolisem, takva sam sta cu