malisa.simba je napisao/la:moj mrkvu ni pod razno neće
nije isto korjen i lisce..ni moji nisu ludi za korjenom, a lisce hoce svaki put
Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
malisa.simba je napisao/la:moj mrkvu ni pod razno neće
malisa.simba je napisao/la:e super, hvala ti. Lidl mi je blizu pa ću baš skoknut do gore pa vidjeti imaju li možda mrkvice s lišćem.
malisa.simba je napisao/la:ma znam da nije, ali najčešće kupujem u trgovinama, a tamo baš i nema mrkvi s lišćemmoj inače nije ljubitelj korjenastog samo lisnatog, neće ni celer. Mislila sam da možda ima problema sa zubićima, ali tamani suhu hranu i grančice ko lud pa očito nije problem u tome već je samo mali izbirljivi zeko
wildflower je napisao/la:Lori7 je napisao/la:probaj mu sve više umjesto suhe hrane davat zeleno, pa možda kad ogladni ipak prihvati... samo ga nikako nemoj ostaviti bez suhe hrane ako će svejedno odbijati zelenilo, a inače nisam čula za zeku koji ne voli mrkvu pa tako i lišće mrkve
Nisam luda da ga ostavim bez suhe hrane, rekla je cura da on ni mrkvu ne voli u šta sam se i sama uvjerila. Sad, lišće bi mu se i moglo svidjeti ali di da to kupim svugdje je mrkava bez lišća a i nije sezona.
Altan ima oko 2.5 godine
wildflower je napisao/la:Toliko sam bila sretna kada sam vidjela mrkvu u lIdlu, nitko joj se nije veselio kao ja
malisa.simba je napisao/la:u riječkom Lidlu isto ima mrkve s lišćem i bila je sasvim okejiiiiii moram se pohvaliti da je moj guzonja počeo papati i mrkvicu nakon što ju je dugo vremena samo gadljivo gledao kad bi mu je ponudila
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.