Koki i Eko iz Sarajeva traze dom - OSTAJU KUĆI :)))

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Koki i Eko iz Sarajeva traze dom - OSTAJU KUĆI :)))

PostPostao/la bekac » pet kol 27, 2010 13:53 pm

Sa velikom tugom javljam da Koki i Eko traze novi dom. Zbog preseljenja u drugi stan sa momkom koji ima psa prisiljena sam dati na usvajanje moje male zvjeri naravno iskljucivo u najbolje ruke na svijetu. :zekoo8:

Voljna sma ih dovesti iz Sarajeva i do Zagreba ili bilo gdje , gdje mi se jave dobri udomitelji za njih.

Napomena: Eko ima problem sa zubicima te mu veterinar mora rezati zubice jednom 1,5mjesec i kastriran je. Koki nije sterilizovana jer nijedan veterinar u BiH ne zna sterilizovati zenku kunica :(( Udomljavaju se iskljucivo skupa.

Eko:

slika

Koki:

slika
bekac
Kunić
Kunić

Re: Koki i Eko iz Sarajeva traze dom:((

PostPostao/la bekac » pet kol 27, 2010 13:53 pm

Uz njih cete dobiti veliki kavez, hranu, pilotu, sijeno...Sve sto im je potrebno..
bekac
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » pet kol 27, 2010 14:00 pm

Napiši nešto o njihovim navikama.
Preslatki su :zeko3:
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la warped » pet kol 27, 2010 20:13 pm

Ima više slika i informacija u njihovoj temi (link). Grozne su mi takve situacije, nadam se da će sve dobro završiti... :zeko4:
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vini » pet kol 27, 2010 20:23 pm

Ma znam, "prolistala sam". Ali bi bilo dobro da sve bude u jednom postu ovdje u temi udomljavanja :)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la bekac » sub kol 28, 2010 8:42 am

Evo link : viewtopic.php?f=11&t=2548&hilit=koki

Eko(M) je mnogo mirniji od Koki (F), naucen je da trci po stanu i ne prlja, da nuzdu ne obavlja svuda, Koki posto sam je udomila sa 9mjeseci nije bila naucena nicemu i nikad se nije navikla da nuzdu ne obavlja na jednom mjestu, ali se trudi :) Vecinu dana provode van kaveza. Vole da jedu sjemenke , sjeno bas i ne vole nazalost, vole persun, jabuku, bananu, rikolu...i sve sto kunici inace vole:))

Nisu mnogo izbirljivi :)) Od sjemenki najdraze su im BonAmi:) Vitakraft i ostale bas i ne gotive..

Vole da trce i da se igraju:)) Eko pajki samnom u krevetu, a Koki je nocna ptica koja trckara i istrazuje.

U ponedjeljak sam joj zakazala sterilizaciju kod dr. Andreja Krasnog koji bi znao uraditi taj zahvat. Nakon oporavka mislim da ce i ona biti mnogo mnogo mirnija i da ce manje maltretirati Eku:))
bekac
Kunić
Kunić

PostPostao/la bekac » uto kol 31, 2010 11:33 am

Koki je uspjesno sterilizovana i super se oporavlja :))

Ima li iko zainteresovan za ove moje bebace?:(
bekac
Kunić
Kunić

PostPostao/la jolanda » uto kol 31, 2010 11:39 am

super, sad ce lakshe ici :)

strpljenja samo, javice se neko ne brini :)
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bekac » ned ruj 19, 2010 10:36 am

Koki i Enko i dalje traze dom. Koki se super oporavila i kao nova je:)) Puno je mirnija i manje maltretira Enkija :))

Svi zainteresovani se mogu javiti na mail bekac84@gmail.com ili ovdje na forumu.
bekac
Kunić
Kunić

PostPostao/la vedi08 » sri lis 06, 2010 16:17 pm

evo imate mail
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Stela » čet lis 21, 2010 14:07 pm

Da li su kunici jos uvijek na udomljavanju?Ja zivim u Konjicu i vec imam jednog kunica,zenku staru 6 mjeseci i zelim joj nabaviti drustvo.Moja zenka je jako druzeljubiva tako da sam sigurna da bi se odlicno slagala sa drustvom :D
Stela
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » čet lis 21, 2010 14:25 pm

Najbolje da posaljem mail :) na bekac84@gmail.com
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Viki » sri lis 27, 2010 11:39 am

Caoo

sta je bilo sa ovim zekanima da li su udomljeni ,ja bih ih rado uzela da imam mjesta ali nazalost posto zivim u stanu :( a vec imam jednu ,alu blesicu
:zeko4: :zeko3: :zeko3:
Viki
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pupica » pet lis 29, 2010 22:02 pm

bekac je napisao/la:Sa velikom tugom javljam da Koki i Eko traze novi dom. Zbog preseljenja u drugi stan sa momkom koji ima psa prisiljena sam dati na usvajanje moje male zvjeri naravno iskljucivo u najbolje ruke na svijetu. :zekoo8:

Voljna sma ih dovesti iz Sarajeva i do Zagreba ili bilo gdje , gdje mi se jave dobri udomitelji za njih.

Napomena: Eko ima problem sa zubicima te mu veterinar mora rezati zubice jednom 1,5mjesec i kastriran je. Koki nije sterilizovana jer nijedan veterinar u BiH ne zna sterilizovati zenku kunica :(( Udomljavaju se iskljucivo skupa.

Eko:

slika

Koki:

slika

ne želim te osuđivati ni ništa, ali koji ti je ovo razlog za udomljavanje, selim se u drugi stan, dečko ima psa :blink: pa što ako ima, zašto bi se ti trebala odreći, neka se on odrekne psa...ja to nebi ni u ludilu napravila. Što je taj pas puno važniji od kunića i to 2! ma bi mu ja dala...i kakav je to dečko koji to sve dopušta(sebičan!)
Pupica
Kunić
Kunić

PostPostao/la kristinans » pet lis 29, 2010 22:13 pm

Jako su lepi,ali zaita ja ne bi nikad dala zivotinjice zbog toga sto ima psa.Vredi pokusati mozda se bas pas bude slagao sam malisanima naravno uz veliku opreznost i nadzor,ili ako ti udomis zekane neka on udomi psa pa ste na istom.po meni nije u redu ovo zao mi je zekana jako.Meni je moj decko poklonio zeku i hvala mu na tome ali on ga uopste ne voli ne slazu se ali ja ga ne bi dala nizasta na svetu jako sam se vezala za zekana pa kud i ja tu i on ako ne moze on necu ici ni ja. I da ne moj misliti da te osudjujem samo mi je zao zecica jako.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan