Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
dana i još traje upoznavanje s malom zekicom,al me već neizmjerno uveseljava
..
..ona se danas naime prvi put popiškila meni na krevet pa me zanima postoji li kakav trik da ne ostane miris..odmah sam to obrisala i oprala s malo deterdženta i vode al neznam hoće li se osjetit kad se osuši
..kakva su vaša iskustva?

mala je to cijena za tu radost
iako ćemo se trudit da mi vanish ne bude baš stalno u džepu
al nemrem reći da to stalno radi..al zato kugličari ko blesava 

marvin je napisao/la:..a ak će trebat unedogled budemo prali unedogledmala je to cijena za tu radost
![]()
to je stav za zecoljupca!!!
). Preporuke su da ga svaki put kad se popiški di ne treba npr. odneseš u gajbicu. Ili smisliš nekakvu vrstu "kazne", iako mi to nismo nikad prakticirali. Ali s vremenom će i sam prestati (osim kad je ljut radi nečeg ili kad mu se poremeti njegova rutina, ili ne daj Bože ograniči pristup u neku prostoriju
). Ako se odlučiš za "dresiranje" nemam ti puno savjeta jer je kod nas slučaj: mi se prilagodili uhama, a uha su dovoljno uredna i dovoljno pametna i odaberu sami svoju lokaciju za wc-ić, ti ga samo staviš. Mi smo imali jedan i na kauču dok mu nije dosadio jer ga tamo nikad nije čekalo ni sijeno ni slatkiš 

nikakva kazna ne dolazi u obzir..eventualno to spremanje u kavez ko neka pouka,al ja vjerujem da će to s vremenom kao i kod svih doći na svoje..još pogotovo što je namjeravam sterilizirat kad dođe vrijeme..a dotad čišćenje unedogled
od sinoć mi se dvaput popiškila na krevet
i onda fino spavanje na mokrom
al ja mislim da je to kad je na krevetu zato jer nema mogućnost ući u kavez..s kreveta se još boji hopnut na pod
a kad je po sobi par puta sam je vidjela da ode u kavez obavit jel..dosad nije bila često po sobi i nije nijednom piškila po podu..vidjet ćemo..moram si i alkoholni ocat kupit jer sumnjam da će me to zaobić
puno vam hvala svima na odgovorima i sugestijama..zbilja ste mi pomogli.. 

marvin je napisao/la:: al ja mislim da je to kad je na krevetu zato jer nema mogućnost ući u kavez..s kreveta se još boji hopnut na pod)

ja sam mislila da su to ko zna kakve kazne..a šta se tiče vanisha,ja ga isto ne koristim nego običan deterdžent za robu koji kasnije isperem i to samo na krevetu,ne bi baš da mi krevet miriši na alkoholni ocat
a za ostalo namjeravam alkoholni..kad počme radit nered jer stvarno dosad još nije..al znam da hoće 

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.