IGRACKE ZA NASE ZEKANE

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: IGRACKE ZA NASE ZEKANE

PostPostao/la ninap » pet lip 25, 2010 23:22 pm

Megy je napisao/la:Toby je s tim oduševljen, naša ima i malo zvonce unutra a znam mu ponekad i brusnicu ili komadić voća stavit unutra pa je to onda dupla zabava. Čak je naučio i stavit mi to u ruku.
da da ima zvonce, meni je baš super djelovala kao bit ce ima zanimljivo, al ovima je samo papir zanimljiv :huh:
ninap
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » ned lip 27, 2010 16:25 pm

i mi imamo tu igrachku, ali nas ne zanima uopshte :sad:

ja mislim da je mojima najveca zabava kada se zavuku u kesu se senom, tu taman jedu, kopaju po tome, prebiraju :rolleyes:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » ned lip 27, 2010 19:31 pm

Ma mojima je najzanimljivije da kopaju po prekrivacima i prostirkama :dragonn-ccc-e: :dragonn-ccc-e: ;D i da ih jedu i unistavaju.

Ali od dozvoljenih radnji, najvise vole grickanje grancica i zabijanje ko sto jolanda rece u kesu sa senom. Ili provlacenje kroz tunel od vodovodnih cevi.

Sve ostale igracke, ako su ikada bile zanimljive, vrlo brzo su prestale da budu.
Cak i metlice.
U svakom slucaju, najzanimljivije im je ono sto im branis, pa tako nekada primenim taktiku kao branim, ali i to ne drzi dugo. :rolleyes:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vedi08 » pon lip 28, 2010 19:22 pm

moj ignorira sve igračke namjenjene njemu, u zadnje vrijeme ga ni grancice bas ne vesele, bar ne onoliko koliko ga veseli pregrist punjac za mobitel, dva put, izvuc nit iz tepiha i bavit se time dok tepih ne dobije rupu, a on postane sit, ili pojest rubove linoleuma, ah, bas mi je stetocina ovaj zekonja :zeko3:
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri lip 30, 2010 18:16 pm

Samo pazi da se ne zacepi od tih stvari
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vedi08 » sri lip 30, 2010 19:52 pm

to me i brine najvise, ali NE jednostavno nepoznaje kad je linoleum, zica, tepih ili takvo sto u pitanju, ili slape :dry:
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la laura » ned srp 04, 2010 10:58 am

Mog zeku ne zanima ništa što je namjenjeno zekama da se igraju,jučer je bio u sobi i na podu je bio neki malo veći autić i to ga je jako zanimalo,gurao ga je njuškicom po sobi a mi smo se svi smijali,onda je stavio 2 šapice na formulu pa je nekako gurnuo unazad i skočio na nju pa skočio naprijed,bio je bas smiješan,to je trebalo snimiti :P
Njega najviše zanimaju igračke od mog brata,posebno autići koje baca i gura po kući a ono što je namjenjeno njemu,neće ni pogleda.
laura
Kunić
Kunić

PostPostao/la frances » ned srp 04, 2010 21:21 pm

mi smo danas kupili drvenu kuglicu sa zvončićem jer kao plastična mu je glupa, ali će drvena biti ok. i bila je. ravno 5 sek!
ali srećom ima svoj curling pa se igra kad je na balkonu :)
"..and i'm floating in a most peculiar way
and the stars look very different today.."
frances
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la DiN » čet srp 22, 2010 12:50 pm

Ne smijem ga ureci, moj do sad nije pokazivao znake unistavanja osim kartonskih kesa...Tepisi, kreveti, pokrivaci, mnogo je pristojan tu.Jedino,kad bi se kako mogao popeti i na najvisu policu,bilo bi dobro! :nowink:
Voli da se popne na najvisi dio naslonjaca od kreveta i tu blazenim pogledom posmatra okolinu i bezbrizno kuglicari... :dry: :zeko3:
DiN
Kunić
Kunić

PostPostao/la vedi08 » pet srp 23, 2010 21:53 pm

ja sam odustala od brobe, zec jednostavno ima potrebu unistit moj tepih koji imam od 9 godine, i prezivio je stosta, zeca nece sigurno, budem slikala, sad imamo na jedno 7 mjesta po sredini sobe, rupe od oko 5-6cm.
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » pet srp 23, 2010 22:08 pm

Pazi da to ne jede
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la vedi08 » uto srp 27, 2010 13:27 pm

nemogu ga sprijecit, bas nemogu, pokusala sam i tako da prekrijem sva ta mjesta nekim predmetima koje nemoze pomaknut, zavrsilo je tako da je odmah pored napravila istu stvar, ne znam sto vise da radim
kad je gledam onda je ok, nece, cim okrenem glavu ma na seknudu onda je vec u novoj akciji, ne znam vise sto da radim s njom po tom pitanju
starci su na rubu zivaca
a da ne spominjem koliko me strah za njezino zdravlje zbog svih tih pizdarija sto jede

ako imate bilo kakav savijet dobro bi dosao, jer stvarno vise ne znam sto da radim, nemogu je drzat zatvorenu u kavezu, nemogu je ni nadgledat 0-24 kad sam doma, a u protivnom ona kopa i jede taj tepih konstantno

slika

ovako to izgleda
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » uto srp 27, 2010 17:58 pm

A jel mozes maknut taj tepih?
Probaj mu stavit kutiju o u nju nasipat obicni pjesak..ili zemlju..ili pelete i sijeno..probaj smislit nesto gdje moze kopat pa mozda prestane maltretirat tepih..iako ja bih makla taj tepih jer vec je nacet pa joj je fora ga nastavljat trgat
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vedi08 » uto srp 27, 2010 20:07 pm

mogu maknut taj, ali onda moram stavit novi,a i nije neka investicija ako ce napravit isto i s novim tepihom, posto je i ovaj bio citav prije molly

mogu probat to s kutijom jer jos nisam probala
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la fleshettes » ned ruj 26, 2010 12:08 pm

Možda da probaš s octom ili nekim mesom koje smrdi.. Znam da ne zvuči baš primamljivo, ali ja sam s tim mazala vrata i štokove kad ih je Stevo "volio" dok je bio mali, i očito je upalilo.. Postoje doduše i oni kupovni sprejevi koji nisu štetni a mirisom ih odbijaju od stvari, ali koliko se sjećam to je dosta skupo.

Ali evo, za utjehu, Stevo je imao kratku fazu uništavanja stvari, sad već 2 godine spava među kablovima itd. Najčešće to prođe :wink: S tim da pazi, jer zatvaranjem u kavez ćeš dobit samo kontraefekt. Zbog zatvaranja postaju nervozniji pa im treba više "iživljavanja" na stvarima, a ako su stalno pušteni sav namještaj im jednostavno postane dosadan pa prestanu drndat po njemu.

OT, Stevo nikad nije reagirao na nikakve igračke, pa sam odustala. On se zabavlja trčkaranjem okolo, penjanjem po stolovima, policama, ormarima, neprestanim traganjem za bilo čim jestivim, skrivanjem itd.

:zeko1:

(Sad sam skužila da je post iznad od prije 2 mjeseca :D Oh well..)
R.I.P. Stevo i Milla, nadam se da ima puno maslačaka tamo.
slika slika slika
fleshettes
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan