U svakom slučaju je na tebi da odlučiš za najbolje rješenje svoje situacije. nitko te za niš neće optuživati, stvarno se trudiš naći mu novi dom, ali eto kao šta vidiš svi navijamo da te i dalje ostane uveseljavati kad dođeš kući
Ja sam imala Fridu samu, živim u podstanarskom stanu 35m2. Već sam se selila i samo radi nje sam tražila gazdu kojem zeko ne smeta i još ga zamolila da stavim dasku kraj špakera da zatvorim zekin put iza frižidera i špakera radi kabela struje. Sve kabele od struje za komp, printer,... sam podigla na stol, na kabel od kabelse stavila plastiku tako da sve izolirano.
Frida je užasno jedno mazno stvorenej koje se ponaša više kao psić nego zeko i svaki dan me dočekuje na vratima kad se vratim i gnjavi me po danu da ju mazim. Kako je kod mene nepredvidljivih situacija da sam nekad često kući, nekad nema nikog kući od 8-11h, a ona stvarno traži društvo na kraju sam odlučila da joj nabavim dečka evo prije 2 mjeseca i udomila tu preko foruma odraslog kastriranog Pabla), pa da mi on pomogne oko njenih prohtjeva za druženjem i maženjem. I pun pogodak. Oni sretni, ja sretna.
A šta se tiče wc-a, ona je naučila sve obavljati u kavezu, on je isto odmah pokazao dobru volju da sve radi u kavezu. Zatvoreni u kavezu grizu žice i postaju nervozni, a slobodni po stanu 24h, igraju se ujutro 7-11h, spavaju po cijeli dan, samo skoknu do wc-a i neš prigrist do cca 19h i onda opet igranje, maženje,... Puno su stretniji i ništa ne uništavaju odkad sam im omogučila da ne žive život ovisan o meni i mom boravku u kući.
A najljepše je kad dođeš kući, još te i netko na poslu iživcira, a onda doleti crna odnekud i odmah sa vrata dijeli mi pusice. Ne bi to promijenila za ništa na svijetu. A čišćenje već navika, kad sam ja u ZG onda zečići su moja briga, kad nisam ao dragog ostavim gore, onda je on brižni babysiter, a ako oboje idemo onda ih dajem Renati s foruma na čuvanje u koje imam puno povjerenje. I eto sav naš život je lijepo organiziran.
Šta god da odlučila sretno sa zekanom.