Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Zec Vice je napisao/la:slusajte,ja sam rekla svoje i naglasila sam da je na njoj sta ce ona svom zecu davati.u redu je da svak ima svoje misljenje i dobro je da ste mi to rekli,onda cu i ja prestati davati svom zecu djetelinu.ja osobno za nista takvo dosad nisam cula da je neka zivotinja uginula od napuhavanja jer u nas toga nije bilo, a svak daje djetelinu. sanjita je bila to spomenila pa sam mislila da je to do kvalitete djeteline,ali hvala jos jednom.
sanjita,nije potreban sarkazam,jer me izricito ne zanima sta ces ti reci,a isto tako me i ne zanima sta tebe zanima.moji zivci su u potpunosti smireni jer ih ne trosim na ljude koje ne poznajem.
Fiffy je napisao/la:ja ne znam Vice zasto ti moras sve shvatati osobno, kao napad na tebe, pravdati svaki svoj post i odgovarati bas svakom...ako si jednom rekla da ces nastaviti sa istom prehranom, nema potrebe to pisati u 10 postova...na ovaj nacin se samo bune potencijalni buduci vlasnici kunica koji dodju na forum potraziti informacije o zdravoj prehrani...
osim toga, cinjenicu da djetelina napuhava nije izmislio neki lajik tek zato sto mu je to odgovaralo, vec iskusni uzgajivaci kunica koji se time bave po 20 i 30 godina...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.