Tražimo kunića (kastriranog)

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Tražimo kunića (kastriranog)

PostPostao/la virion » pon kol 20, 2012 17:08 pm

A kupovina od takvih je isto poticanje nepromišljenih uzgoja, a i masa potencijalnih zdravstvenih problema... Piše već o križanjima na forumu jako puno...
slika
slika
virion
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lilo » sri kol 22, 2012 21:15 pm

takve oglase uzmi sa rezervom.Mi koji prodajemo svoje zeke bebe od novaca koje za njih dobijemo i još dodamo od svoje plaće kupujemo svojim ostalim zekama hranu ,stelju,ljekove ,nastambe i ostalo.Tako naši zeke ne oskudjevaju u nićemu.Oni koji pak zeke imaju slućajno i daju da ih odnese tko hoće i kakve hoće i koliko hoće jasno ti je da nisu te zeke odgojili sa ljubavlju i pažnjom te im priustili kvalitetnu hranu i smještaj.Uzmi ako ćeš udomljavati onda jednu bebalicu od Simbe rade,bar je zdravo odhranjena i na čistome držana...eto moje razmišljanje :D
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la ars » sri kol 22, 2012 23:35 pm

:(((( radije udomi od nekog ovdje, dobro kaže Lilo. a kužim da te boli duša, tko zna kome će otići i kako.. mah, težak izbor :(
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » sri kol 22, 2012 23:43 pm

baš to,i meni je muka kak lik kaže dođi i nosi al si mislim onda kak je 50% šanse da nisu zdravi ,tko zna kak su ukrižani,možda lik ima brata i sestru rođene...tko zna?I onda si mislim ....uzmeš i bude bubani samo nevolje.A ovi Simbini su napusteni i to još gore neg ovi na njuškalu,da nema udruge rijecke podružnice i Simbe tamo pogotovo ti bi malci završili gdje?Pitaj Boga,kome bi ih vet dao?kome?jedino ako bi ih sam podigao!Oni su prava napuštena siroćad, ostavljeni od objesnih i pokvarenih ljudi ali prihvaćeni od Simbe i jako dobro zbrinuti.Hej,pa vrhunski su odhranjeni,prestige i domace sijeno....di ćes bolje?Mislim ,zato udruga i postoji,pa onda ajmo pomoć tu pravu siroćad a ne objesne likove na njuškalu koji tako svako malo djele nešto,što eto okotilo se...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la altan » čet kol 23, 2012 0:03 am

Pupy je pametna cura i vjerujem da ce uzet od Simbe..samo Simba jos tada nije bila stavila svoj oglas :wink:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zec Vice » čet kol 23, 2012 9:30 am

Pupy25 je napisao/la:
Re: Upit sa Njuskalo.hr: kunići mali
Pristigla pošta
x
Hrvoje Zidar hzidar@gmail.com

18:13 (Prije 17 h)

za mene
Dana 19. kolovoza 2012. 01:24 Petra <xxxx@gmail.com> je napisao/la:

Možete li mi poslati slike kunića koje poklanjate? Zainteresirana sam za udomljavanje. Lp.
Oglas: http://www.njuskalo.hr/ostali-kucni-lju ... as-4473139

to su mali kunići ima svih boja nemogu slikat ne prima mi slike dodite i nosite koje oćete

Bog zna di ih drži, ako ga uzmem pitanje je dal je zdrav.. A s druge strane žao mi ih je

a mozda bi mogla otic i provjerit, pa odlucis da li ces uzimat u njega ili ces udomiti sa foruma,ne znam.. kako god,svi su kunici i sa foruma i sa ovog oglasa prosli svasta,samo sto za zeke sa foruma znas da su zdravi,a ako nisu,upozorena si.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » čet kol 23, 2012 21:24 pm

Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pupy25 » pet kol 31, 2012 15:49 pm

Čula sam se s jednom curom, znam ju otprije, udomila je ženku kunića nedavno i danas ujutro joj se okotila. Za dva mjeseca udomiti ću dva kunića iz legla. Don't worry, kastrirat ću ih :)

Samo imam par pitanja, dal bi se patuljasti i domaći kunić slagali? I moja Miga i Frka(R.I.P najdraža) su bile kastrirane i nikad se nisu tukle. I kunići putuju iz BiH, a ja sam u Hrvatskoj, znači li bi za prelazak preko granice trebali biti cijepljeni?
slika slika
Pupy25
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » pet kol 31, 2012 17:05 pm

ne trebaju, trebaju samo potvrdu veterinar da su zdravi. Pogledaj malo po forumu, ima o prijevozu kunica preko granice sve navedeno (ne stignem sad traziti)

Trebali bi se ok slagati, kao i svi ostali, samo ih treba pazljivo upoznati
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Anby » pet kol 31, 2012 18:49 pm

Treba ti samo potvrda od veterinara, ja svoje vodim ponekad iz BiH u Hr. Dobijes potvrdu na 10 dana, meni vet nikad ne naplati ali cini mi se da vadjenje te potvrde kosta 5 maraka, oko 20 kuna. Na granici nek kaze da su to njezini kucni ljubimci koji idu s njom u posjetu i to je to... mada nitko neprovjerava zekoslave, svi se ionako cude, kao cuj zec u autu :D

Moja Andja (domaci kunic od 5 kg) i Toby (hermelin mali od 1,8 kg) se odlicno slazu, samo ih je smijesno vidjeti jer je ona 3 puta veca od njega, ali je zato on sef :cool:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la markiza » pet kol 31, 2012 19:58 pm

Anby je napisao/la:Moja Andja (domaci kunic od 5 kg) i Toby (hermelin mali od 1,8 kg) se odlicno slazu, samo ih je smijesno vidjeti jer je ona 3 puta veca od njega, ali je zato on sef :cool:

Izvinite sto upadam al moram da prokomentarisem ovu Anbynu recenicu :)
Mene Anby tvoj par zekica osim sto su prelepi ,i bas zbog toga te njihove razlike u velicini i obara sa nogu :luv: :luv: :luv:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pahuljica_Ri » sub ruj 01, 2012 15:16 pm

Anby je napisao/la:Moja Andja (domaci kunic od 5 kg) i Toby (hermelin mali od 1,8 kg) se odlicno slazu, samo ih je smijesno vidjeti jer je ona 3 puta veca od njega, ali je zato on sef :cool:

:zeko7: :zeko7: :zeko7: jao, preslatko!! Da mi je to vidit :)
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Karmela » pet ruj 14, 2012 12:39 pm

I ja tražim kastriranog muškića kojeg bi udomila. Već imam ženkicu staru 3 godine i hoću joj nabaviti frendića s kojim bi dijelila gajbu. Iz tog razloga mi je bitno da je kunić kastriran i da je patuljasti jer nemam uvjete da ih držim odvojeno. Imam veliku ručno rađenu gajbu, od strane profesionalnog stolara, koja je dovoljno velika da smjestim dva kunića. Već sam slala upite na udrugu Mrkvica ali kod njih to jako sporo ide...a mi smo već lagano nestrpljivi :) Inaće živim u Zagrebu, u svom stanu cca 40 m2. Stalno sam zaposlena, stoga primam plaču redovito. Moj Rocky stvarno uživa ali kad je sam onda mu je dosadno. Inaće Rocky je cura, ali kad sam ga kupila rekli su mi da je muško. tek nakon jedno 10 mj sam otkrila da je žensko i bilo mi je jako teško prebacit se na "ona" i "nju" pa smo sestra i ja odlućili da ostane kako je do sad. i zato je ona "on". Ako znate nekoga tko daje kastriranog muškića ili neki kontakt neka mi javi na mail karmela_blazic@hotmail.com Bit ću Vam jako zahvalna! A i moj Rocky :zeko8:
Karmela
Kunić
Kunić

PostPostao/la Anby » pet ruj 14, 2012 18:46 pm

markiza je napisao/la:Mene Anby tvoj par zekica osim sto su prelepi ,i bas zbog toga te njihove razlike u velicini i obara sa nogu :luv: :luv: :luv:

Hvala :) Divni su, i jako zanimljivi... kao Slavica i Bernie Eclestone ;D (hm, da mi je znat ko im ono na forumu dade takav nadimak... :dry: )
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub ruj 15, 2012 1:24 am

Karmela je napisao/la:I ja tražim kastriranog muškića kojeg bi udomila. Već imam ženkicu staru 3 godine i hoću joj nabaviti frendića s kojim bi dijelila gajbu. Iz tog razloga mi je bitno da je kunić kastriran i da je patuljasti jer nemam uvjete da ih držim odvojeno. Imam veliku ručno rađenu gajbu, od strane profesionalnog stolara, koja je dovoljno velika da smjestim dva kunića. Već sam slala upite na udrugu Mrkvica ali kod njih to jako sporo ide...a mi smo već lagano nestrpljivi :) Inaće živim u Zagrebu, u svom stanu cca 40 m2. Stalno sam zaposlena, stoga primam plaču redovito. Moj Rocky stvarno uživa ali kad je sam onda mu je dosadno. Inaće Rocky je cura, ali kad sam ga kupila rekli su mi da je muško. tek nakon jedno 10 mj sam otkrila da je žensko i bilo mi je jako teško prebacit se na "ona" i "nju" pa smo sestra i ja odlućili da ostane kako je do sad. i zato je ona "on". Ako znate nekoga tko daje kastriranog muškića ili neki kontakt neka mi javi na mail karmela_blazic@hotmail.com Bit ću Vam jako zahvalna! A i moj Rocky :zeko8:

Predlozila bih da napravite ovdje svoj vlastiti oglas da trazite zeca da vas ljudi lakse uoce.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan