Moderator/ica: Lady Stardust
Pupy25 je napisao/la:Re: Upit sa Njuskalo.hr: kunići mali
Pristigla pošta
x
Hrvoje Zidar hzidar@gmail.com
18:13 (Prije 17 h)
za mene
Dana 19. kolovoza 2012. 01:24 Petra <xxxx@gmail.com> je napisao/la:
Možete li mi poslati slike kunića koje poklanjate? Zainteresirana sam za udomljavanje. Lp.
Oglas: http://www.njuskalo.hr/ostali-kucni-lju ... as-4473139
to su mali kunići ima svih boja nemogu slikat ne prima mi slike dodite i nosite koje oćete
Bog zna di ih drži, ako ga uzmem pitanje je dal je zdrav.. A s druge strane žao mi ih je
Anby je napisao/la:Moja Andja (domaci kunic od 5 kg) i Toby (hermelin mali od 1,8 kg) se odlicno slazu, samo ih je smijesno vidjeti jer je ona 3 puta veca od njega, ali je zato on sef
Anby je napisao/la:Moja Andja (domaci kunic od 5 kg) i Toby (hermelin mali od 1,8 kg) se odlicno slazu, samo ih je smijesno vidjeti jer je ona 3 puta veca od njega, ali je zato on sef
markiza je napisao/la:Mene Anby tvoj par zekica osim sto su prelepi ,i bas zbog toga te njihove razlike u velicini i obara sa nogu![]()
![]()
Karmela je napisao/la:I ja tražim kastriranog muškića kojeg bi udomila. Već imam ženkicu staru 3 godine i hoću joj nabaviti frendića s kojim bi dijelila gajbu. Iz tog razloga mi je bitno da je kunić kastriran i da je patuljasti jer nemam uvjete da ih držim odvojeno. Imam veliku ručno rađenu gajbu, od strane profesionalnog stolara, koja je dovoljno velika da smjestim dva kunića. Već sam slala upite na udrugu Mrkvica ali kod njih to jako sporo ide...a mi smo već lagano nestrpljiviInaće živim u Zagrebu, u svom stanu cca 40 m2. Stalno sam zaposlena, stoga primam plaču redovito. Moj Rocky stvarno uživa ali kad je sam onda mu je dosadno. Inaće Rocky je cura, ali kad sam ga kupila rekli su mi da je muško. tek nakon jedno 10 mj sam otkrila da je žensko i bilo mi je jako teško prebacit se na "ona" i "nju" pa smo sestra i ja odlućili da ostane kako je do sad. i zato je ona "on". Ako znate nekoga tko daje kastriranog muškića ili neki kontakt neka mi javi na mail karmela_blazic@hotmail.com Bit ću Vam jako zahvalna! A i moj Rocky
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.