Taj se zeko uopce ne igra, niti sam niti sa mnom. Najveci mu je domet razbacivanje posudice za hranu po kavezu. Kupila sam mu igracaka..nista ga ne zanima..kad ga pustim uglavnom se negdje ukipi..osim sto mi je naceo nogu od stolice tako dobro da sam poludila..
Sad ga vise ne pustam u kucu, nego na teracu, opet sjedi na jednom mjestu i obavezno pokaki i popiski svaki kubicni centimetar..
Jos jedan veliki problem je sto se uopce ne da maziti. Kad mu se priblizim trzne se i pocne tresti..
Jos veci problem je taj sto se ne da uhvatiti u ruke, iako ga uzimam na pravilan nacin, ali to je histerija, cijeli se stisne, onda pocne bjezati, pa ga hvatam..a brzi je od mene ne mogu ga pratiti..a kada ga uhvatim onda mi istrcava iz ruke takvom snagom da umalo pobjegne pa ga moram malo jace stisnuti, jer kad idem na posao moram ga vratiti u kavez, inace bi mi poglodjao sve stolice i stali drveni namjestaj. Uopce se ne glasa, ne lize me, ne prilazi, ne mazi se, vidim da me se boji, a ja sam stvarno maksimalno njezna prema njemu, pricam mu, mazim ga, nista..
Mozda je prerano, ali ipak nema nikakve naznake da on mene imalo voli, doslovno bjezi od mene ka me vidi, kada prodjem kucom trzne se, a ipak nisam tako strasna..molim pomoc.
Ovo je on: