pixy slike

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

pixy slike

PostPostao/la Lela » pon lis 22, 2007 18:02 pm

Napisao: pixy_i_mi
ostano na: 09/10/07 u 07:48:44

evo da se i mi pokažemo. nažalost prije nismo stigli jer nam fotić nije bio pri ruci ali, nam je eto u subotu bilo dosadno pa smo se malo zabavili slikanjem.

slika

slika

slika

usput htjeli bi zahvaliti svima koji su nam pokušali pomoći oko spavanja, pomalo nam uspijeva ali nije skroz uspjelo. pokrivamo sa krpom, ali ne pomaže potpuno, a maltica nam je jako fina, pa ju jedemo iz tube. pozdrav svima. pixy i mi
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pon lis 22, 2007 18:09 pm

Napisao: stojka1983
Postano na: 09/10/07 u 08:27:57

Joj kak smo slatki...i moja curica baš neće spavati pa ju pustimo preko dana da se dobro ispuca dok je vani pa kad šogica ode spavati ju pokrije ali svejedno joj po noći zna lupkati šapicom kad ju je strah pa ju šogica malo pomazi ili prebaci da spava s njom na krevetu ak ju nemre smiriti.

----------------------------------------------------------------------------------

Napisao: Barica i Jurica
Postano na: 09/10/07 u 09:20:34

ajoj, nije vam baš pametno da ju vadite iz gajbe, tak neće nikad naučit da tamo mora biti preko noći.. ivan mi je pričao kak je imao s bukom radne noći na taj način što mu je popuštao..
a pixy je preslatki, patim na sivu boju.. jel to trbuščić žute boje??
sad sam tek pročitala da ju vadi vanka jer lupka nogicom da ju je strah.. tak su i moji kad smo se preselili doma, pa sam ih i ja vadila, i kak se nije niš mijenjalo, svaku noć ista stvar, prestala sam ih vadit.. odslušam tih pol sata-sat lupanje, i nakon tjedan dana se smirilo.. ko zna koliko bi trajalo da sam ih nastavila vadit van.. oni su prefrigani, ne bi me čudilo da lupa jer želi van, zna da će na taj način to postići..

----------------------------------------------------------------------------------

Postano na: 09/10/07 u 09:30:15

trbuščić je bijelo sivi, a ako je malo žuto onda je to mjesto preskoćio kad se kupao.

Postano na: 09/10/07 u 09:38:22

na prvoj slikici mi se čini sa strane da je žute boje..

Postano na: 09/10/07 u 09:46:02

to je od sjene i blica. jel njima smeta blic od fotića?

Postano na: 09/10/07 u 11:31:36

ne znam.. mi svoje slikamo mobom, pa nisu nikad došli u kontakt s blicom.. al primjetila bi da im smeta.. ne daju se oni samo tako gnjavit..

Napisao: Franjo_Veliki
Postano na: 09/10/07 u 11:33:53

Mala pufasto
Izgleda mucastoooooooooo

Napisao: zekica_poopy
Postano na: 09/10/07 u 18:36:50

a jepi zekonjaaaaa

Napisao: zeko Simba
Postano na: 09/10/07 u 19:31:54

Lijepi sam

Napisao: ninocka
Postano na: 09/10/07 u 19:34:33

baš je zgodnica

Napisao: zekili
Postano na: 09/10/07 u 20:51:25

koji jepi zeko

Napisao: annie
Postano na: 09/10/07 u 21:33:28

medeno malo slaaatkica

Napisao: iko
Postano na: 09/12/07 u 19:02:50

ko neki mis....super je

Napisao: Bugs
Postano na: 09/12/07 u 21:29:27

mozda je prefrigan, ali je sladusan zeko. jasno mi je da je tesko biti strog s tako necim. ma, pricam glupsoti, s kojim zekom nije tesko biti strog!?

Napisao: max
Postano na: 09/13/07 u 13:54:13

divno stvorenjce ajme kako podsjeća na maxa, malo čupica i smećkaste nijanse, a sve bjelo sive šare na identičnim mjestima.....i to je to....like max

Napisao: Nikolina
Postano na: 09/15/07 u 10:53:06

ajoj

Napisao: Kiara
Postano na: 09/16/07 u 14:42:14

baš je cakan

Napisao: mubi
Postano na: 09/16/07 u 14:57:43

totalno je zgodan
Lela
Moderator
Moderator

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan