Blizu moje skole se otvorio novi pet shop (Zoo city).......ja idem sutra vidjet kaj sve imaju, kakve su cijene i u kakvim uvjetima su zekani ( ako ih uopće imaju)...pa eto ako neko želi da mu nešto pogledam neka javi.....i da taj dućan je u Sopotu nasuprot IV. gimmazije
od stvari imaju one najprodavanije artikle (prestige hrana, hobby vit piljvina...), ali imaju i neke "alternativne" marke poput biba pojilica. imaju vise vrsta sijena nego u pet centru. cijene normalne.
zekaci su mali (ocito standard u hrv pt shopovima cast izuzecima ) i imaju cudnu podlogu jer kad razgrnu piljevinu im je sklisko
jesu veci od p.c. ali su tipa malo veci od dlana. a ostavljam lufta da sam u krivu naravno mozda sam vec paranoicna u vezi zekica(zapravo sigurno jesam )
mozda bi onda trebali stavljati malo deblji sloj podloge jer mi se cini da je prelagano mogu razrgnuti.
Kira i Lina, molila bih te da ne pričaš gluposti.
Zeci u Sopotu su više nego ogroooomni, zamoli prodavače da ti jednoga izvade, stavi na dlan (bit će pravo čudo ako uspiješ u tome, jer će ti doći skoro do lakta!) i slikaj!
Patuljasti kunići koje si tamo vidjela prošli tjedan stari su 10, da 10 tjedana! Ako je to premaleno, onda ne znam kakvi bi trebali biti!
Mislim da je to u ovoj priči najmanje bitno...jer ono što me toliko razljutilo je činjenica da eventualni ljubitelj i potencijalni kupac nakon gore napisanog: kako su kunići premaleni, neće ni otići pogledati ih, već će automatski u neki drugi pet shop po tko zna koliko (pre)rano odvojenog kunića, a ove mrcine će ostati bez doma...zoo dućan će zvat uzgajivača da je "zeko prerasao" i eto problema, a bezveze!
Slažem se s renatom da su kunići veliki....imali su danas dvije velike angore , jednog ovnolikog koji je bio mali i jednog patuljastog istog ko što je moj...taj zeko je veći od Tobya a on je kod mene već 4 tjedna.
Kao podlogu imaju neka drvca i preko toga sijeno...meni se jako lijepo čini.
Od artikala imaju stvarno svega.....zanima me kakva su ta drvca ako se koriste u wciću pa ako neko zna molim odgovor.
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom! 17 Toby & Anđa (\_/) (='.'=) (")_(")