Ovo je Twito (morali smo da promenimo ime zato sto smo saznali da je dechak)
16.2.2011
Rodio sam se .... ne secam se kad !? U glavnom , sada sam veliki ! Zivim u jednoj ogromnoj sobi , i imam dvoje ljudi , zenskog i muskog . Imam takodje i svoj kavez u koji me stave nocu da spavam . Volim da jedem i da se igram , a najvise od svega volim da mrzim metlu koja cisti nered koji ja napravim ! Zenska osoba sa kojom zivim se oseca slobodnom da mi svaki dan guli kozu jednom bockavom cetkicom , ona kaze da je to zbog toga sto se linjam , ali ja joj ne verujem , a doduse i ne znam sta to znaci !? Ja jesam predivan i predobar , ali imam jednu manu koju imaju pojedini kunici . Moji donji zubici mnogo brzo rastu i svakog meseca me moj zenski gazda vodi kod nekih ljudi koji su obuceni u zeleno i oni mi nekim velikim makazama iseku zube . To mi se ni malo ne svidja moram vam priznati !!! Povremeno putujemo u skroz drugu sobu , koja se , kako cujem nalazi u Alexincu . Meni se tamo mnooogo svidja . A i navikao sam na auto i vise me nije strah od voznje ! Najvise volim da jedem brusnice i bananu , ali mi to retko daju , posto kazu da je preslatko . Imam svoju cinijicu za vodu koju mnooogo volim da prosipam