Moderatori/ce: zeko_peko, Lela
zipenzim je napisao/la:
ovo je prvi put da sam ga vidjela ovakvog i presretna sam jer je to znak da se opustio
zipenzim je napisao/la:hvala svima
kratak izvještaj... definitivno napredujemo, počeo je dolazit u moje krilo i jest, više ne bježi kad ga pokušam pomazit. prekjučer sam ga prvi put vidla izvaljenog na bok kako spava, jučer se prvi put veselo igrao i skakao po sobi ko blesav. malo po malo napredujemokoliko sam primjetila piški samo u wc, a kuglica još uvijek ima svuda.
dollypony je napisao/la:jako mi se svidjaju njegove boje kako su rasporedjene, lepotan jedan![]()
zipenzim je napisao/la::D imaju li zečevi sluha za glazbu?!
Branimir obožava kakat uz Nicky Minaj, čim ju pustim kuglice su svuda. Ima svoju "omiljenu pjesmu" koju kad pustim počne mrdat nosićem u ritmu. Testirala sam te njegove glazbe ukuse i svaki put se dogodi isto.
Obožava zavjese, u mojoj sobi su zavjese do par cm iznad poda, dovoljno kad se on provlači ispod da ga škakljaju po leđima, trči ispod njih ko lud i onda nakon par minuta skoči, strese se u zraku i nastavi![]()
Roza posudica mora bit pored zelene i to da je roza lijevo, ako ih razdvojim ili presložim on ih slaže ponovno.
Nije baš neki za maženje, dođe svako malo do mene da ga podragam po ležima, nosiću i ušima i onda ide dalje.
Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.