Kunić Duško stiago u naš dom!!!!

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la marellica » uto lip 02, 2009 21:17 pm

heheh...kako nas isti problemi muče.
meni je super što imam dvije zečice pa onda baš gledam kako su različite po osobnosti. kao ljudi. za svaku vrijede druga pravila.

moje su pregrizle jedan kabel, ukopčan u struju, kaže dečko da su imali sreće da ih struja nije stresla. stvarno ne shvaćam zašto su im kablovi tako zanimljivi.

super je kako pišeš ovo kao mali Duškov dnevnik, što radi, kako napreduje...bit će lijepo jednog dana čitati!
pozdrav Dušku
marellica
Kunić
Kunić

PostPostao/la guljka » sri lip 10, 2009 9:45 am

Dakle ovako, čini mi se da je Duško zapravo DuškA :blink:

Imali smo jednu proslavu i došli su kod nas naši prijatelji koji imaju zeku dečka, vrlo znakovitog imena - Julio, i tako mi stavimo pored Duška Julia, Julio "obnjuši" Duška sa svih strana i u sekundi hop!, naskoči na Duška i krene :D
Ja sam brzo reagirala i odmaknula Julia s Duška i onda sam primijetila kod Julia jajca koja su ogromna :blink: , Duško, pardon Duška, to nema, iako po mojoj procjeni sad bi već trebala imati oko 6 mjeseci.
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekica_poopy » sri lip 10, 2009 9:46 am

pazite vi da vi sad ne bi dobili i mini duškice...dovoljna je sekunda njima za bebe :nowink:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la guljka » uto lip 23, 2009 9:55 am

Evo mene s novostima. Ne znam da li je moja Duška trudna, ali primjećujem određene promjene kod nje. Kao prvo, puno više je zavaljena u kavezu, onako skroz ispružena i kunja, puno više pije vode, mokraća ima intenzivniji miris. Da li ove stvari mogu upućivati na trudnoću?
Ako je trudna, dan parenja bio je 5.06.
guljka
Kunić
Kunić

PostPostao/la dHarma » uto lip 23, 2009 14:29 pm

Koliko dugo je bila sa tim muzijakom?
Mozda je samo opustena, a vodu pije vise jer su vrucine..
Mada moguce je da je trudna jer njima je ipak potrebna samo sekunda..
Kako ti izgleda, da li se ugojila?
Kako se ponasa (nervoza i sl.)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la guljka » sri lip 24, 2009 7:34 am

Nije bila dugo, to se sve odigralo pred mojim očima, misleći da i mi imamo dečka stavili smo zekana od naših prijatelja pored nje i on je naskočio na nju i ja sam ih odmah razdvojila, ali čitajući ovaj forum sam shvatila da je njima potrebna doslovno sekunda. E pa sad ako je nabrijanko od naših frendova uspio u tom trenutku kad je naskočio i dok sam ja reagirala onda svaka mu čast.
Ali naravno nije mi svejedno, ne bi htjela odbaciti u poptunosti mogućnost trudnoće da se ne bi za koji dan iznenadila.
Inače, nisam primijetila nervozu, ništa više nego obično. Samo ovo što sam navela u prethodnom postu.
guljka
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan