Ne znam kako da premestim temu u najtuziniji deo foruma, ali eto da vas obavestim da moj mali junak nije izdrzao mojom krivicom. Juce sam ga pre nego sto sam krenula na posao nahranila mlekom on je sve grickao spric i ja sam mu jos malo mleka dala misleci da je gladan i da mu premalo hrane dajem, ostavila sam mu jos hrane da ima dok ne dodjem sa posla a on se mala dusa prejeo

Kad sam dosla videla sam ga da je samo legao na bok, masirala sam mu trbuscic i davala linex ali nije pomoglo, njegovo malo telo to nije izdrzalo

Kriva sam sto nisam mogla da shvatim da je njegov mali stomacic kao zrno pasulja koje ne moze puno da pojede i mislila sam da je on kao moj zeko da treba da ima pored sebe hranu a da ako je gladan da ce je jesti, a on je verovatno kao beba mislio da sve sto mu stavim treba da pojede. Eto dragi moji forumasi ja sam ubila to malo stvorenje, izneverila sam vas i izdala. Svi ste mi puno pomogli i zaista vam hvala na tome ali ja to nisam znala da cenim. Ne trazim sazaljenje niti utehu samo zelim da vam kazem kako sam vas izneverila i izdala i da nisam zasluzila ni da jedan cvet odgajim a kamoli jedan maleni zivot koji sam tako lako unistila

Slobodno me kritikujte, stavite me na stub srama, i izbacite sa ovog foruma. Zasluzila sam to i jedino sto nisam zasluzila je da zivim, unistila sam jedan zivot a ja sam ostala ziva. Kakva ironija: kad nisam htela da ga dam u zooloski vrt da ga oni uspavaju a ja sam ga ubila!!!
Unistila sam jedan zivot koji je mogao da stvori jos nekoliko novih zivota.
Moj zeko koji zivi samnom me neizmerno voli a ni ne zna da sam mu ubila daljeg rodjaka, ne zna da voli ubicu.
Sahranili smo ga u mom dvoristu da bih mogla bar da mu se svaki dan izvinim i pogledam u njegov grob i setim svog greha.
Dragi mali zeko oprosti mi sto sam te ubila, nadam se da si u zecoraju i da ti je lepo i sigurno ti je lepse nego sto ti je samnom bilo. Volim te puno i nikad te zaboraviti necu!!!
Ne znam sta bih jos napisala jedino da od vas trazim izvinjenje za vas ulozen trud i energiju i da se zahvalim na neizmernoj podrsci.