Moderator/ica: Lady Stardust

Kad sam dosla videla sam ga da je samo legao na bok, masirala sam mu trbuscic i davala linex ali nije pomoglo, njegovo malo telo to nije izdrzalo
Kriva sam sto nisam mogla da shvatim da je njegov mali stomacic kao zrno pasulja koje ne moze puno da pojede i mislila sam da je on kao moj zeko da treba da ima pored sebe hranu a da ako je gladan da ce je jesti, a on je verovatno kao beba mislio da sve sto mu stavim treba da pojede. Eto dragi moji forumasi ja sam ubila to malo stvorenje, izneverila sam vas i izdala. Svi ste mi puno pomogli i zaista vam hvala na tome ali ja to nisam znala da cenim. Ne trazim sazaljenje niti utehu samo zelim da vam kazem kako sam vas izneverila i izdala i da nisam zasluzila ni da jedan cvet odgajim a kamoli jedan maleni zivot koji sam tako lako unistila
Slobodno me kritikujte, stavite me na stub srama, i izbacite sa ovog foruma. Zasluzila sam to i jedino sto nisam zasluzila je da zivim, unistila sam jedan zivot a ja sam ostala ziva. Kakva ironija: kad nisam htela da ga dam u zooloski vrt da ga oni uspavaju a ja sam ga ubila!!! 

dusa mala napacena

Jedino je vazno da si pokusala i dala sve od sebe da spases zivot kada to niko drugi nije hteo... Nije tvoja krivica!
i eto to me muci, to me ubija jer da sam se mozda bolje spremila da sam pre toga proucila sve verovatno ne bi do ovoga ni doslo, ne mzoda nego zasigurno , nego bi mi se ostvario san da ga zivog i zdravog pustim u jedan njemu bolji zivot u njegovu domovinu sumu a ja nisam postigla nista samo sam ga namucila svojiim neznanjem. Uzasno se osecam i zal za njim ce uvek ostati i taj greh cu uvek sa sobom nositi ne mogu opisati koliko sam besna na sebe. Ja sam uvek gledala da pomognem i ljudima i zivotinjama i uvek sam imala uspeha u tome a ovo je sada veliko razocarenje, sto sam jedan mladi zivot upropastila. Jadan mali zeko

Natrag na Najtužniji dio foruma
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.