Dala sam mu kapi u peletiranu hranu u petak i jede je, što je dobro!
U nedelju nisam čula ni jedan put da je kinuo a u subotu možda nekoliko puta. Mrva mala

.Nadam se da će tako ostati. Baš su osjetljivi.
Pročitala sam da mu dajem kapi 10 dana da li je to ok? I na koliko je najbolje da to opet ponovimo?
Inače je jako izbirljiv, nisam mogla vjerovati!!! Uzeli smo mu peletiranu hranu koju s vremenom nije htio da jede i smršao je čak

. Vratili smo se na staru hranu, tj. onu prvu koju smo kupili i projeo je, naravno ubuckio se opet pa razmišljam da mu smanjim porcije. Mada i iz te hrane neće sve bobice da jede, neke žute i zelene!!! Srećom uvijek ima velike količine sijena na raspolaganju pa se ne brinem mnogo. Kad pođemo u radnju svaki put imaju samo jednu vrstu hrane i svaki put drugu, još nismo kupili istu.
Da li je mnogo da ima oko 1kg za 4 mjeseca sad će 5 mjeseci u martu? U pitanju je lavljoliki kunić.
Pročitala sam na ovom forumu da ujutro treba da dobije samo sijeno, pa kasnije tek peletiranu hranu.
Ja mu ujutro dajem peletiranu hranu oko 8h pa sledeća porcija oko 16h i od 16h mu dajem svježe sijeno koje pred spavanje obnovim. S tim što on uvijek ima sijena u posebnoj kartonskoj kutiji. Da li je to u redu?
Meni je ovo prvi zeko peko.
Ne znam šta bih da nema ovog foruma i ljudi poput Vas

. Hvala punoooo na odgovorima!